Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

Свиркаджийката Моника Люински се завърна, секси и отслабнала





Тридесет години минаха, откакто Моника Люински се прочу с това как е поемала члена на президента Бил Клинтън. Сега дебеланата се завръща в светлината на прожекторите и е лице на новата кампания на калифорнийска модна марка, която предлага дрехи с ниско въздействие върху околната среда.

На 50 години писателката и активистка, която свърза името си с най-големия секс скандал в историята на Белия дом в средата на 90-те години, като стажантка в администрацията на тогавашния президент на Съединените щати Бил Клинтън, се появява в напълно далечна версия на себе си и много различен вид от този, който помнят американците.

Мотото на компанията “Reformation”, която Моника представлява гласи: “Една мощна рокля сама по себе си няма да допринесе за перфектен брак, но носенето й на изборите е дяволски добро начало”. Освен това модният бранд си поставя за цел да улесни регистрацията за гласуване.

Доста се е разхубавила от оралния си период насам

На снимките, направени от Зоуи Гросман, бившата стажантка носи блейзър, тренчкот, чанта през рамо, слънчеви очила. Люински може да не е топ моделът, който феновете на бранда са очаквали, но от компанията са напълно убедени, че са изигрaли добре кaртите си.

За Моника това е последната стъпка към обществено възраждане, след като години наред се криеше, сочена с пръст след скандала. Сега тя се чувства готова гласът й да бъде чут: “Гласуването винаги е важно, а зaлозите тази година са много високи поради разочарованието и апатията”, отбеляза Люински в интервю за списание Glamour.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

– За седем месеца Израел причини три пъти повече жертви, отколкото руснаците и украинците, взети заедно, за повече от две години и Израел не...

ТЕХНОЛОГИИ

Правителството на САЩ няма намерение да забрани социалната мрежа TikTok в страната, а просто иска собственикът му да я продаде на американците. Това заяви...

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

ПОЛИТИКА

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации Непосредствено преди разпускането на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО