Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОНСПИРАЦИЯ

Марджъри Тейлър-Грийн: ФБР на Байдън е дала зелена светлина ДА БЪДЕ УБИТ ТРЪМП!





Американската конгресменка Марджъри Тейлър-Грийн заговори за план за убийство на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Новината тя съобщи в личния си профил в социалната мрежа „Х“ – бившият Туитър.

„Уверих се, че той знае. Министерството на правосъдието и ФБР на Байдън са планирали убийството на президента Тръмп и са дали зелена светлина“, съобщава бомбастичната новина Марджъри Тейлър-Грийн.

Конгресменката пита окще, дали всички са разбрали това и припомня, че се опитала да свали спикера на Камарата на представителите:

Дали всички вече са го разбрали??? !!!! Какво ще направят републиканците по този въпрос? Опитах се да сваля нашия председател (на Камарата на представителите), който финансираше правосъдния отдел и ФБР на Байдън, но демократите го спряха.

The Sofia Times припомня, че Марджъри Тейлър-Грийн е един от най-ярките критици на Джо Байдън.

На 26.08.2023 г. тя призова: Конгресът на САЩ трябва да започне разследване за импийчмънт на президента на САЩ Джо Байдън.

„Трябва да започнем разследване за импийчмънт веднага след като Конгресът се събере отново през септември“, написа тя в социалната мрежа X (бивш Twitter). Така конгресменката коментира изявлението на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Шокин в ефира на Fox News, че ръководителят на Белия дом е замесен в корупция.

На 21 юли членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър Грийн разкри, че резолюцията за импийчмънт на Байдън е станала най-популярният документ на уебсайта на Конгреса на САЩ. Тя намира за възмутително, че твърденията ѝ за престъпна дейност от президента на САЩ са останали без внимание.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

АНАЛИЗИ

Гледах и слушах, слушах и гледах пресконференцията на БСП (11.06.2024 г.) с формалното подаване на оставката на К. Нинова. Това е трети подобен акт,...

СВЯТ

Ще започна с основния завършек на преговорите между Путин и Ердоган на 5 март. Вашингтон не успя да сблъска челно Москва и Анкара в...

ПОЛИТИКА

След като израелският премиер Бенямин Нетаняху публикува видео на английски със съобщението, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен , който уверява, че администрацията...

АНАЛИЗИ

Новият военен съюз нанесе двоен удар: Кърби се прави, че всичко е окей, но Жан-Пиер се разговори Съединените щати се свиват пред съюза на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО