Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ИНТРИГИ

И Корнелия върти двама мъже като Лена … заведе ги на море





  • Фотобомба: Корнелия на море в Гърция с мъжа си и с…Калоян Методиев (папарашки снимки)
  • Детронираната лидерка на БСП плати вечерята на двамата си любими в ресторант

Детронираната лидерка на БСП Корнелия Нинова ваканцува в гръцкото курортно селце Неа Ираклия заедно с мъжа си Димитър и с…Калоян Методиев, видя с очите си наш репортер.

Снощи компанията беше засечена на пищна вечеря в изискан ресторант, като Корнелия Нинова се беше дегизирала със зелена шапка-тираджийка заради засиленото присъствие на туристи от България, очевидно неуспешно.

Изпадналите в немилост в БСП Нинова и Калоян Методиев оживено дискутираха на тих глас враговете си в левицата, а съпругът Димитър и друг господин на масата, чиято самоличност остана тайна за нашия репортер, бяха в ролята на мълчаливи слушатели и икономи – чевръсто наливаха вода в чашите на сътрапезниците си.

Въпреки присъствието на трима мъже на масата й, Корнелия Нинова, нахлупила нелепа зелена шапка, сама плати вечерята…

Компанията хапна салати, калмари и огромен лаврак, полети с бутилка бяло вино, а на финала на вечерта сметката от 300 евро беше платена от Корнелия Нинова въпреки, че беше единствената дама на масата.

Нинова извади от чантата си обемист бял пощенски плик и набързо наброи банкнотите от по 50 евро за сметката, господарски оставяйки щедър бакшиш на сервитьора.

Съвместната лятна почивка в Гърция на Корнелия Нинова, съпруга й Димитър и Калоян Методиев идва на фона на масовата мълва и то не само сред актива на БСП, че Методиев е интимен с шефката и че двамата дори живеят заедно.

Клюката, че Корнелия Нинова и Калоян Методиев са сърдечна двойка, върви от поне от 3 години и е повод за многобройни коментари и версии. Мнозина социалисти уверено твърдят, че Методиев, бивш младежки лидер на СДС, е заедно с властната Корнелия не заради „пеперудите в стомаха“, а по чисто финансови подбуди.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

АНАЛИЗИ

Ислямският фактор играе по-силна роля в света от всякога. Светът на ислямските страни е в най-неблагоприятно положение по отношение на суверенитета, международната търговия и...

ТЕХНОЛОГИИ

Много хора редовно съобщават за силен изкуствен шум около темата за изкуствения интелект. Но бизнесмените са по същество прагматични и съответно избират много „горещи“...

ВОЙНА

20 часа на ден без ток. Украинците се подготвят не само за студ, но и за мрачна зима. Киев вече е изчислил щетите, нанесени...

АКТУАЛНО

◾️Крайнодясното Национално обединение Марин Льо Пен води в първия тур на парламентарните избори във Франция. Второто място заема алиансът на левите сили, третото е...

СЛУШАЙТЕ РАДИО