Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Свидетели сме на унищожаването на Европа по един безобразен начин





Такава девалвация на информацията и знанието върви по медиите, че е неприятно телевизиите да се гледат. Керемедчиев и подобни са зачислени към инвентара на трите големи телевизии. Колкото по-повърхностен, толкова по-зачислен. То не е достатъчно да можеш да говориш гладко пред камерите. Трябва и да можеш да откриваш истини на аудиторията. Да имаш смелостта да го правиш! Независимо, че ще предизвикаш негативи и оплюване. Изговориш ли истината, ставаш мишена.

Да, Европа ще бъде употребена във войната с Русия! Това е истината. Европа е оглупен инструмент, контролиран от агентурна върхушка за целите на американската доктрина за надмощие. Нищо добро не ни чака. САЩ се изтеглят и ще бутнат в огъня най-добрия си „партньор“.

Всъщност идеята за приключването на Европа започна отдавна, конструира се през употребата и нарастването на мигрантските вълни, и се довърши през оскъпяването на енергоносителите и въвеждането на самоликвидиращи санкции. Проблемът с обединена Европа, съюзникът на САЩ, е, че не просто можеше да стане един от глобалните играчи и водещ геополитически фактор. Проблемът е, че Европа е естествена плячка за интересите на Русия и Китай, затова единственият начин (според стратегията на САЩ) е да бъде изпепелена. Да бъде превърната в бомба със закъснител.

Според логиката: ако няма да е наша, то няма да бъде и ваша! Затова сме свидетели на унищожаването на Европа по един безобразен начин.

В началото на 20 век Европа е имперското сърце на света. В началото на 21 век от имперска Европа е останало нула, а националният суверенитет на европейските национални държави е ограничен само до проблеми от местен характер, както пише Джордж Фридман, с когото онзи ден bTV бяха направили интервю в техния си повърхностен стил. Отнемането на суверенитета на националните държави в ЕС и превръщането им в пионки на САЩ е базов и най-съществен елемент на “съюзническата структура” в Брюксел. Фридман нарича състоянието на Европа до този момент „благ хаос“. Но хаосът, драги мои, няма да е вечно „благ“!

Процесът по лишаването от суверенитет се задълбочава и добива съвсем ексцесивни форми, тъй като в момента се прави опит да се лишат държавите от право на вето! Това ще рече, че по определени проблеми (тоест най-важните, война, мигранти, зелен дебилизъм и пр.) няколко държави ще решават вместо всички. Но каква е целта на всичко това?! Благоденствието на Европа беше прицелна точка досега! В бъдеще бедствието в Европа ще бъде точка за отбягване.

Всички искаха Европа, затова тя ще се превърне в неспасяем случай, ненужна никому, хаотизирана, с терористични клетки, протести, бързо обедняване, усвоена от арабски капитали и с разгърнати етно-религиозни конфликти. Пазарът в Европа не трябва да бъде придобивка за Русия или Китай!

Европа трябва да се превърне в проблемна тежест. И в тази програма по унищожаване глупостта, алчността, политическото невежество-клише и бюрократичното предателство са на страната на самоубийството. Затова е много важно какъв ще бъде следващият европейски парламент! Колко съпротива ще попадне вътре срещу брюкселската безмозъчност и слепота…

Калина Андролова

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Това, което вероятно ще се случи, е да се състави правителство, като отделни представители на партиите ще бъдат в управлението, но няма да носят...

СКАНДАЛ

„Апартаментът“ – двуетажна къща на покрива – 253 кв.м. и гараж 34 кв.м., са закупени за 520 000лв. през 2021 г. без ипотека. Мерцедесът...

ПОЛИТИКА

Шефовете на новата формация вадят 300 бона, да платят дълга към хазната Лидерът на партия “Величие” Николай Марков заяви, че е готов да се...

СКАНДАЛ

Пригответе си мрежички за пазар от социализма Има ли право Т-маркет да ни таксува за малките найлонови торби? Табели за таксуването в обектите има,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО