Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Читатели за изборите: Браво на Франция! Ние сме единствените чутури, които спинкат сладко в Европа





Националният сбор печели евроизборите във Франция, далеч зад него е партията на Макрон. Еманюел Макрон обяви разпускането на Националното събрание след поражението си на евроизборите. “За съжаление българинът не се интересува от политиката, макар тя да се интересува от него! Той предпочита да си хапва салатката и да си пие ракийката”; “Няма никакво значение какво се сглобява в България. Важното е, че десните печелят в повечето държави от ЕС. България не се управлява от София. Управлява се от Брюксел”; “Единствените чутури, които останаха да спинкат сладко в Европа са пак населението на Територията”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни “Вашите гласове”. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Бай Иван

За съжаление българинът не се интересува от политиката, макар тя да се интересува от него! Той предпочита да си хапва салатката и да си пие ракийката и не си мърда задника да отиде до урните да гласува, а някой друг да му свърши работата! За съжаление българина ще си изгуби не само салатката и ракийката, но и рахатлъка, а може и главата, защото тези дето спечелиха изборите са готови на всичко, само те да са добре и да си съхранят париците и имотите в чужбина! А после другите ни са виновни, ние никога!

Кои гласуваха?

Тези от “корпоративния вот”. Феодално зависимите. “Купените” (има и такива). Твърдите ядра на партиите. Тези, на които не им е все едно какво се случва на територията. Негласувалите си казаха: “Всички са маскари”. А войната тепърва ще се разраства. Както казваше баба: “Заиграе ли мечката у комшиите, ще дойде и у нас”. И Друго казваше баба: “Д@пе да ви е яко”. Кой разбрал, разбрал.

Помислете

Хората масово не гласуват. Масово плюят всички партии. ППДБ специално е оплюта във всяка реклама в социалните мрежи, че чак трият коментари от неудобство. Накрая ви сервират, че много народ гласува за ППДБ и mafiqta. Толкова записи, толкова ясни неща, толкова ясно поведение на 3/4 от българите. Нещо не ви ли светва?

Не мога да повярвам

Колко много хора са гласували за тези измамници. Само защото изглеждат образовани. В измамите. Лексиката която ги избира е, че са алтернатива на Борисов. Някой да вярва, че тези хора са алтернатива? Ала бала, с Президента имаше ли?

Наблюдател

Няма никакво значение какво се сглобява в България. Важното е, че десните печелят в повечето държави от ЕС. България не се управлява от София. Управлява се от Брюксел.

vale

“Еманюел Макрон обяви разпускането на Националното събрание след поражението си на евроизборите”,причината разбира се, е друга!?Американците или Руснаците?!

Ghost

..дори да го подозирам в опит за ограничаване на щетите. Просто така е правилно, като си играеш на демокрация. Инак идва Робеспиер.

Това не е всичко !

Всъщност “крайно десните” във Франция печелят общо 37 % защото бариерата премина партията на Ерик Земур/Марион Марешал “Реконкет”, още по-опозиционна на статуквото ! Ако броим е не преминалите бариерата “Патриоти” на Филипо , UPR на Аселино… излиза че почти половината французи са “крайно десни” ! Дали не е време този глобалистки пейоратив да бъде наритан от новоговора на журналягите ?

HEXAGONE

Днес французите измиха срама от недоразумението Макрон. Мощен наказателен вот – Освен Льо Пен и Бардела, отлично представяне на “Реконкет” на Марешал и Земур, въпреки че мас медиите ги оплюваха, все пак не посмяха да им фалшифицират резултатите дотолкова, че да ги свалят под бариерата ! Така че “крайно десните” /АУУУУ – колко страшно ! Брррррр ! Ах колко “крайни” са тези десни – ха ха ха !/ общо взимат над 1/3 от местата предвидени за Франция в Европейския Парламент /Земур-Марешала за момента са с 5,6 % , а не с 5,1 % и са пред еколозите/ . 15-те % за макронистите са пълен смях, изсмукани от пръстите ! След като дори цензурата признава че 87 % от французите не одобряват /всъщност презират !/ недоразумението-президент , откъде са се взели цели 15 % да гласуват за него ? От френската “ала-бала” очевидно… Браво на Франция !

Хаха

Това са истински избори. А не като при нас, нагласен вот.

Аз не разбирам

веселието на урсула.

БГ чугун

Единствените чутури, които останаха да спинкат сладко в Европа са пак населението на Територията.

Това детрониране

Трябваше да се случи и при нас, но тук народът е заспал.

Оле Отвори Очички

ВСЕКИ, който защитава интереса на Православието и на Родината се обявява за агент на руснаците. Това е показателно за да се ориентираме откъде идва опасността за нас в момента. От враговете на руснаците и православието. Елементарно Уотсън.

Тошко

НАЛАГАТ ни, че животът не струва нищо.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

АНАЛИЗИ

Гледах и слушах, слушах и гледах пресконференцията на БСП (11.06.2024 г.) с формалното подаване на оставката на К. Нинова. Това е трети подобен акт,...

СВЯТ

Ще започна с основния завършек на преговорите между Путин и Ердоган на 5 март. Вашингтон не успя да сблъска челно Москва и Анкара в...

ПОЛИТИКА

След като израелският премиер Бенямин Нетаняху публикува видео на английски със съобщението, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен , който уверява, че администрацията...

АНАЛИЗИ

Новият военен съюз нанесе двоен удар: Кърби се прави, че всичко е окей, но Жан-Пиер се разговори Съединените щати се свиват пред съюза на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО