Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Повечето от политиците ни са психичноболни





  • Около 35% от депутатите са психопати, убеден е ученият

Да правиш парламентарни избори през ден е шизофрения. Повечето от нашенските политици, ако не почти всички, не са с добро психично здраве, психичноболни са, имат сериозни психични разстройства – от зависимости и неврози до налудности. Това обясни акад. Петър Иванов, директор на Демографския институт към Българска академия на науките и изкуствата (БАНИ) и доктор и професор по социална психология.

“Външният вид, физиономиите им, мимансът, речта и поведението им издават психопатология и акутни повреди на съзнанието, на мисловните процеси и на емоциите им. Около 35% от депутатите би трябвало да потърсят медицинска помощ в областта на своето психично здраве, тъй като са психопати”, обясни акад. Петър Иванов.

“Много силно се открояват и хората с хистрионно личностово разстройство, което се характеризира с ненормална емоционалност и със стремеж да се привлече вниманието и похвалите на околните към себе си. Тези хора обикновено се изживяват като партийни лидери, без официално да са признати за такива, търсят подкрепа, злословят, организират разцепления и бунтове в своя полза и т.н. Почти всички официални партийни лидери са или маниаци или нарцисисти, като и в двата случая са една крачка или са вътре в сериозната налудност. В много случаи тези партийни ръководители са необразовани, даже има и смущаващо неграмотни сред тях, не знаят правоговора, както има и прости и глупави по рождение”, анализира акад. Петър Иванов.

“Ако сте забелязали, пленарната зала на парламента удивително често се тресе от смях, и удивително често виждаме неуместно ухилени депутатски и министерски физиономии. Това е от генеалогична простотия”, посочи експертът по социална психология.

Той обърна внимание, че сред политиците има и такива, които от 32 години са депутати, без никакъв ментален напредък. Те са деградирали личности, има и с хора с очевидна тежка деменция.

 

“Най-лошото е, че можем да установим социална (политическа) шизофрения. За съжаление нашата политическа класа, особено при нашенските големци по върховете, далеч не е имунизирана срещу политическа лудост, която ни въвлече и ще продължи да ни въвлича в спирала от неописуеми обществени страдания, включително и абсурдна война с близки нам страни и народи”, предупреди акад. Петър Иванов.

 

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Евростат отчая всички родни пенсионери: Вижте германците Пенсиите в България са над шест пъти по-ниски от тези в Германия. Това показват данни на европейската...

БЪЛГАРИЯ

„Няма как България да се превърне в безсрочен донор на Украйна, най-малкото защото трябва да бъдат предвидени средства в държавния бюджет, които да бъдат...

БЛОГ

“Здравей Надя, аз съм съпругата на Ивайло. Не искам да споря или да се карам с теб, просто искам да ти кажа някой неща....

LIFE

Засукана любовница би шута на олигарха на хунтата Георги Самуилов – Жоро Инса, разкри ексклузивно наш източник.Жоро Инса е в любовна депресия… Касичката на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО