Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ПОЛИТИКА

Радев прати дебилчето Пеевски на лекар: Не коментирам паник атаките му, думата има медицината!





Как да свикам НС – лидерите се крият във Фейсбук или хванаха гората, чуди се президентът?

„В една парламентарна република от политическите партии, спечелили изборите, зависи как ще се развие държавата. Тяхна е отговорността. Те не могат да избягат от нея“. Това каза президентът Румен Радев по отношение на резултатите от изборите.

„Очаквам участниците в изборите да изготвят анализ защо изгониха избирателите от урните. Отказът на мнозинството българи да участват в изборите е ясен показател, че не се асоциират с черния PR и поведението и действията на партиите“, каза президентът.

По-рано председателят на ДПС Делян Пеевски призова Бойко Борисов и “всички евроатлантически лидери да започнат разговор за бъдещето на България”.

„Веднъж вече предотвратих опит на Радев да се инсталира на гърба на хората като политически властелин с проект “Трети март”. И сега няма да допуснем това да се случи и го гарантирам като лидер на ДПС“, каза Пеевски.

Президентът Радев отговори така:

„Не коментирам паник атаките, на който и да е политически лидер. Думата има медицината“.

„Нека да е ясно, че всяка една нова партия, прекрачила прага на Българския президент, трябва да разкрива и отстоява своите позиции и своята роля“, добави президентът.

„Как да свикам Народното събрание – едните лидери се скриха във Фейсбук, другите се разбягаха по селата, третите хванаха гората. Чакам ги да се върнат“, подчерта Румен Радев.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

АНАЛИЗИ

Гледах и слушах, слушах и гледах пресконференцията на БСП (11.06.2024 г.) с формалното подаване на оставката на К. Нинова. Това е трети подобен акт,...

СВЯТ

Ще започна с основния завършек на преговорите между Путин и Ердоган на 5 март. Вашингтон не успя да сблъска челно Москва и Анкара в...

ПОЛИТИКА

След като израелският премиер Бенямин Нетаняху публикува видео на английски със съобщението, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен , който уверява, че администрацията...

АНАЛИЗИ

Новият военен съюз нанесе двоен удар: Кърби се прави, че всичко е окей, но Жан-Пиер се разговори Съединените щати се свиват пред съюза на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО