Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ПОЛИТИКА

“Величие” великодушни: Подполк. Марков каза “Мога да изслушам” Борисов





Шефовете на новата формация вадят 300 бона, да платят дълга към хазната

Лидерът на партия “Величие” Николай Марков заяви, че е готов да се отзове на покана за разговор от страна на Тресящият се от Паркинсон старец Борисов, но само за да чуе какво предлага, предаде БНР.

“Ако са предварителни сондажи, за нас няма проблем да водим разговор. След като сме поели парламентарна отговорност, ние не сме заключили вратите за всичко, така че ще го изслушаме най-малко”, каза Николай Марков в Панагюрище.

По повод проверката на НАП по сигнали за финансови злоупотреби във фирми на Ивелин Михайлов, създателят на “Исторически парк” и част от “Величие”, той заяви, че до петък ще плати дължимите 300 000 лева към хазната.

По-рано днес, Борисов заяви, че партията му, като първа политическа сила отваря врати за разговори с всички партии в парламента за експертен кабинет, но държи премиерът, външният министър и военният министър да са от ГЕРБ.

ГЕРБ първо ще преговарят с евроатлантическите партии. От ПП-ДБ обаче заявиха, че твърдо остават в опозиция, каквото и да направи Борисов.

Партия “Величие” кръстена на бабата на Ивелин Михайлов – Величка

Старата жена отглежда бъдещия партиен водач, след като родителите му го зарязват

Водачът на политическата сензация и най-нова сила в родния парламент -партия “Величие” – Ивелин Михайлов, крие тежко детство зад вечната си усмивка. Идеологът на “Историческия парк” е отгледан от баба си, след като родителите му го зарязват и до днес твърди, че се е превърнал в личност благодарение на всеотдайността на възрастната жена.

И още нещо твърде интересно – избирателите могат да не търсят метафора в името на партията. “Величие” всъщност е кръстена на въпросната баба – Величка, за което Ивелин настоявал до последно пред партньора си подп. Николай Марков, на когото подобно име се струвало твърде инфантилно.

Иначе родителите на Ивелин се развеждат, когато той е само на 5 и грижата върху детето пада върху бабата и дядото на момчето в Горна Оряховица. Старецът обаче е алкохолик, който тормози и детето, и половинката си.

Въпреки това Величка, която се грижи и за психично болната леля на Михайлов, успява да го дари с любов и възпитание. Макар и в сурови условия, бъдещият политик се научава да чете и пише на 5 годинки. До днес пази любовта си към книгите, а любима му е “Синовете на Великата мечка”.

Което означава, че го очаква добро бъдеще на новото поприще, защото романчетата за индианци изведоха един друг политик до върха в държавата и го държат там с десетилетия.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

СВЯТ

Ето и целия коментар на Вивек Рамасвами: „Всъщност като американец се срамувам. Забравете за партийната принадлежност и политика. Виждате, че върховният главнокомандващ, президентът на...

СКАНДАЛ

Европейската промишленост ще я погребват вдругиден Историческият процес на деиндустриализация на Европа върви със своите бавни, но неумолими темпове, но Вашингтон не вижда нищо...

СВЯТ

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви пред британското издание The Daily Telegraph, че страните от алианса обсъждат възможността да приведат в готовност ядрените...

АКТУАЛНО

Сводка от фронта: във Волчанск ВСУ събират резерви за удар, Пентагонът поиска преговори с Руската федерация Руската армия настъпва в предградията на Угледар Руската...

СЛУШАЙТЕ РАДИО