Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Президентът на Полша: Трябва да бъдат убити, колкото се може повече руснаци!





Полският президент Анджей Дуда, в отговор на предложението на руския президент Владимир Путин за прекратяване на военните действия в зоната на Северния военен окръг, при условие че Киев признае настоящите териториални промени и неутралния статут на Украйна, заяви, че е необходимо да се направи така, че колкото се може повече руски войници да загинат в Украйна, пише полското издание kresy.pl.

Според него високите военни загуби биха довели до социален бунт в Русия.

Според Анджей Дуда с исканията си Путин „фактически е показал на цялата международна общност квинтесенцията на руския брутален империализъм“.

Той описа очакванията на Кремъл като „унищожителни и до небето“. Дуда отбеляза, че Москва настоява за райони, които в момента не контролира.

„Само това, надявам се, ще бъде достатъчно доказателство, също и за целия свят, какви са всъщност руските намерения“, каза полският президент.

„Русия днес казва: да, ние ще продължим да нарушаваме международното право, да, ние го уважаваме изключително много, просто не ни интересува целият международен ред, не ни интересуват никакви споразумения, ние ще преследваме нашите интереси, ние ще продължим да убиваме в Украйна, ние ще продължим да бъдем в Украйна, срещу която те се бият“, каза Дуда.

„Ако Путин иска руските войници да загиват масово в Украйна, трябва да се направи всичко, за да се сбъднат очакванията на г-н Путин, тоест Русия да претърпи поражение в Украйна. За да накарат руснаците със своите мъртви войници най-после да накарат нацията да се разбунтува и да каже, че няма да води агресивна, брутална война, която буди скандали и съпротива в целия свят. “ – добави.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

КОНСПИРАЦИЯ

Босът на „Джи Пи Груп“ се опитал да изнесе 21 млн. в ОАЕ? Става дума за брутално източване на милиарди от Бойко Борисов и...

СВЯТ

Американци съвместно с терористи от Киев обстреляха Севастопол с пет американски ракети ATACMS следобед в неделя, 23 юни. Отломките на един от тях паднаха...

АНАЛИЗИ

Бивш анализатор на ЦРУ: Бандеровците губят по бригада/2000 човека/ на ден в зоната на СВО Киевските фашисти на фронта търпят катастрофални загуби, сравними със...

СКАНДАЛ

Лидерът на партия „Величие“ т.н полковник Николай Марков прокле частната национална телевизия bTV в профила си във Фейсбук. Той се зарече депутати от партията...

СЛУШАЙТЕ РАДИО