Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Скандал в CNN. Изключиха от ефир говорителката на кампанията на Тръмп





SNN внезапно изключи от ефир говорителката на кампанията на Доналд Тръмп Каролин Ливит в понеделник сутринта – само няколко дни преди телевизията да бъде домакин на първия президентски дебат през 2024 г. между нейния шеф и президента Байдън.

„Водещата Каси Хънт дръпна шалтера (на интервюто с говорителката на кампанията на Тръмп) само няколко минути след началото на интервюто. Всичко започна с въпрос към Ливит, каква е стратегията на бившия президент, когато той се качи на сцената в Атланта, щата Галия, в четвъртък по време на дебата.

„Президентът Тръмп е добре подготвен още преди дебатите в четвъртък. За разлика от Джо Байдън, той не трябва да се крие и да кара съветниците си да му казват какво да казва. Президентът Тръмп знае какво да каже“, започва Ливит.

След това говорителката отбеляза, че сцената на дебатите вероятно ще бъдат „враждебна среда“ за нейния шеф – и обвини модераторите на дебатите от CNN, ко-водещите Джейк Тапър и Дана Баш, в пристрастно отразяване на дебатите в миналото.

От ляво грозното лице на либерализма, което си изпусна нервите,  крещеше и заплашваше говорителката на Тръмп.

„Ето защо президентът Тръмп съзнателно влиза във враждебна среда точно в CNN с модератори на дебати, които през последните осем години са показали мнението си за него. То е много добре известно – пристрастно отразяване на дейността му“, каза тя.

Водещата Хънт веднага отвърна на удара, че колегите ѝ са „професионалисти“, преди да пусне множество подготвени клипове, показващи предишни коментари на бившия президент.

Когато Лийвит се опита да говори и да отбележи, че излага факти за поведението на колегите ѝ в миналото, Хънт многократно я заглуши.

От ляво грозното лице на либерализма, което си изпусна нервите,  крещеше и заплашваше говорителката на Тръмп.

„Госпожо, ще спрем веднага, ако смятате да продължите да нападате колегите ми“, каза Хънт.

„Съжалявам Каролин, много ви благодаря за отделеното време. Можете да се върнете по всяко време“, приключи набързо интервюто Хънт и изхвърли Ливит от ефир.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

СВЯТ

Ето и целия коментар на Вивек Рамасвами: „Всъщност като американец се срамувам. Забравете за партийната принадлежност и политика. Виждате, че върховният главнокомандващ, президентът на...

СКАНДАЛ

Европейската промишленост ще я погребват вдругиден Историческият процес на деиндустриализация на Европа върви със своите бавни, но неумолими темпове, но Вашингтон не вижда нищо...

СВЯТ

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви пред британското издание The Daily Telegraph, че страните от алианса обсъждат възможността да приведат в готовност ядрените...

АКТУАЛНО

Сводка от фронта: във Волчанск ВСУ събират резерви за удар, Пентагонът поиска преговори с Руската федерация Руската армия настъпва в предградията на Угледар Руската...

СЛУШАЙТЕ РАДИО