Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

ЦРУ докладвало на наглия Борисов, че Путин искал да го гърми





Нарцисаа Борисов за снайперистите около дома му: Има сигнал от чужда служба, сигурно е Путин

Мутрата Борисов заяви, че домът му е охраняван от снайперисти заради сигнал от „една от най-влиятелните служби в света“. Той предположи, че причината е военната помощ за Украйна, която ГЕРБ са издействали заедно с ДПС.

„Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха. Предполагам от ДАНС, МВР и НСО са взели някакви мерки, надявам се. Не съм говорил с тях, дори с ръководството на НСО“, каза пред журналисти в парламента Борисов.

„Категоричната подкрепа за Украйна – така си го обяснявам аз. Аз така го оценявам. Ако има такова нещо, касае само Украйна и затова една от най-влиятелните служби подава сигнала. Няма друго основание освен помощта за Украйна“, предполага лидерът на ГЕРБ.

Информацията за снайперисти по оградата на къщата на Борисов дойде от лидера на ДСБ Атанас Атанасов. Той попита президента защо лидерът на ГЕРБ се пази от снайперисти. „Вашето вървене по оградата страшно депресира и внуците, и детето, и всички“, каза Борисов.

Той обяви, че ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството и ако не получат подкрепа от останалите партии, ще има нови предсрочни избори. До момента само ДПС заявиха, че ще подкрепят ГЕРБ, които получиха от президента първия мандат за съставяне на кабинет.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

КОМЕНТАР

Известният историк проф. Дарина Григорова сравни изборът на за новия български патриарх в лицето на видинския митрополит дядо Даниил, като втория Трети март за...

ПОЛИТИКА

Първият тур на ключовите парламентарни избори печели крайната десница във Франция, а центристките сили на президента Еманюел Макрон останаха ЧАК трети след левицата, сочат...

ПОЛИТИКА

Пеевски бие, заплашва и уволнява депутати и хора от ДПС за да си разчисти път, но е горд с мутернските си методи: Новото начало...

ИНТРИГИ

Фотобомба: Корнелия на море в Гърция с мъжа си и с…Калоян Методиев (папарашки снимки) Детронираната лидерка на БСП плати вечерята на двамата си любими...

СЛУШАЙТЕ РАДИО