Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

SPORTS

Шок в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го





  • Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя
  • Запалянко сече с брадва футболни фенове, но полицаи го застреляха. Това е третия подобен инцидент през 3-те дни, откакто е започнало ЕВРО 2024.

Мъж се е опитал да нападне хора с брадва в квартал Санкт Паули в Хамбург, а полицаи са използвали лютив спрей, за да го неутрализират, преди да го прострелят. Той е носил и коктейл Молотов в раницата си и е заплашвал фенове преди мача Нидерландия – Полша във фен зоната „Reeperbahn“ в Хамбург. Според информация на вестник „Bild“ са се чули четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя, след като първоначално униформените са стреляли във въздуха като предупреждение.

40 000 привърженици на Нидерландия са в Хамбург, за да подкрепят своя отбор на Европейското първенство.

Преди този инцидент в последните часове нов кървав екшън имаше и в берлинския квартал Моабит, след като неизвестен е стрелял по време на мача между Италия и Албания (2:1) по феновете, съобщи „Билд“. 23-годишен мъж е прострелян в крака и рамото. Според свидетели са се чули поне шест изстрела, а причината за стрелбата е спор, възникнал по повод на мача.

Раненият е получил медицинска помощ от намиращ се наблизо военен лекар, а след това и от пристигналия екип на спешната помощ. След стрелбата в квартал Моабит има стотици полицаи и спецчасти. Те издирват стрелеца.

В първия ден на ЕВРО 2024 при спор между фенове след победата на Германия над Шотландия с 5:1 в петък вечерта пък е възникнало масово сбиване на стадиона на Унтерлидербах във Франкфурт. Един човек бе убит след прободна рана в гърдите, а няколко други са ранени. Нападателят се предаде сам в събота. Той е 31-годишен гражданин на Франкфурт, който ще бъде обвинен в непредумишлено убийство.

Друг мъж с нож пък рани няколко души по време на частно парти преди мача на Германия в град Волмирщет. Нападателят е беше прострелян от пристигналите полицаи и почина от раните си в болница.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Това, което вероятно ще се случи, е да се състави правителство, като отделни представители на партиите ще бъдат в управлението, но няма да носят...

СКАНДАЛ

„Апартаментът“ – двуетажна къща на покрива – 253 кв.м. и гараж 34 кв.м., са закупени за 520 000лв. през 2021 г. без ипотека. Мерцедесът...

ПОЛИТИКА

Шефовете на новата формация вадят 300 бона, да платят дълга към хазната Лидерът на партия “Величие” Николай Марков заяви, че е готов да се...

СКАНДАЛ

Пригответе си мрежички за пазар от социализма Има ли право Т-маркет да ни таксува за малките найлонови торби? Табели за таксуването в обектите има,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО