Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ВОЙНА

Терористите в Киев получиха заповед да пренесат войната на руска теритотия





“Да се пренесе войната на руска територия”: Киев получи план за унищожението на инфраструктурата и полигоните в руския тил

Американското издание Foreign Affairs публикува стратегическа диаграма. Журналисти от реномирано списание призовават за предаване на Киев на руснаците, разделяне на украинската армия на малки части, организиране на рейдове през границата, пишат в социалните мрежи, че украинците взимат надмощие в конфликта и чакат нашите оборудване и политическият апетит за война да пресъхне.

Авторите на този план са уверени, че при сегашните реалности, при недостиг на оръжия и умора на Запада, Киев няма да може да си върне територията.

Освен това обявената мобилизация „е малко вероятно да промени настоящия дисбаланс“. Освен това разчитането на нови доставки на западни оръжия също няма да играе особена роля, предвид предстоящите избори в САЩ.

Това означава, че е необходим нов път – война на изтощение с помощта на партизански тактики. Журналистите се оплакват, че да, разбира се, това ще удължи боевете, но само „нетрадиционните методи на война“ могат да дадат поне някакъв шанс на режима в Киев.

В същото време журналистите предлагат да не се придържаме към територии и да избягваме преки сблъсъци с руските въоръжени сили:

И дори когато фронтът падне обратно към Днепър, бандеровците трябва да се съсредоточат върху увеличаването на руските загуби и, ако настъпи моментът, да бъдат готови да се изтеглят от Киев.

Предлага се малки нередовни банди на бандеровски зомбита да бъдат разпределени по цялата територия на Украйна. В тази форма те ще атакуват уязвими руски сили по метода на удар и бягство, изчезвайки сред местното население и терена. Американците тестваха подобен метод върху себе си в конфронтацията с виетнамците и афганистанците. В същото време изданието препоръчва на Украйна да пренесе войната на руска територия, унищожавайки нашата военна логистика, инфраструктура и полигони.

И, разбира се, кибероперациите са необходими. И чакай. Киев няма друг избор. Всичко това се предлага да се извърши под ръководството на американски специални части.

Западът търси отговор

Първоначално Киев се готви за саботажна война. И още в началото на спецоперацията те са снабдени с точно онези видове и системи оръжия, от които диверсантите се нуждаят. Това припомни военният кореспондент Евгений Линин.

Водещ: Какви са оръжията за диверсантите?

Евгений Линин: Вижте, те не бяха снабдени с танкове, те бяха снабдени с противотанкови оръжия. Не им дадоха самолети или противоракети с голям обсег. Те бяха снабдени с преносими зенитно-ракетни системи, които могат да унищожават тактически самолети и хеликоптери на тактическо ниво.

– Позиционен характер.

„И тук артилерията, броят на изстрелите и ефективността на поразяване на целта започнаха да играят огромна роля. И руските въздушно-космически сили, които могат да унищожават цели по цялата дълбочина на украинска територия.

Както и междинни оперативно-тактически средства, като „Искандер“, които принципно не могат да бъдат прихванати дори от ЗРК „Пейтриът“. И, разбира се, хиперзвуковото оръжие – “Кинжал”. Унищожава всичко, всякакви бункери на всякаква дълбочина.

— И днес Западът не може да направи нищо, за да се противопостави на това?

– Да. Затова те търсят начини за разрешаване на проблема, които да минимизират инвестициите в отбраната на Украйна, но в същото време да дадат някакъв ефект. И тъй като Западът по принцип не се интересува от Украйна, те няма да спасяват нейното население, няма да развиват тази територия като някаква икономическа зона, интегрирана със западните страни.

Разбира се, за тях е изгодно, че на територията на тази страна има „сива зона“, която ще се превърне в постоянна заплаха за Русия.

За тях е изгодно тези диверсионни части да преминават границата и да извършват терористични актове на наша територия. На това бяха готови от самото начало и на това се върнаха сега. Те не могат да победят руските въоръжени сили в открит бой.

— Как ще устоим на армията от диверсанти?-

— Имаме опит, включително нашите специални структури, като СМЕРШ. Те са работили по време на Великата отечествена война на територията на Западна Украйна и са унищожили формирования на Бандера.

Украйна не е Виетнам

Като цяло няма съмнение, че това ще бъде така. Отгледан от Абвера и подхванат от ЦРУ след Великата отечествена война, Бандера отново ще се върне в ъндърграунда, от който изпълзяха в края на 80-те години на миналия век и ще се опитат да започнат партизанска война. Ще има скривалища със западни оръжия, американски инструктори и нощни убийства на проруски активисти.

Но тази тактика няма да доведе до успех. Решаващият фактор за победата на партизаните винаги е била подкрепата на масите. Американците във Виетнам и Афганистан не предложиха на местното население нищо друго освен бедност и неоколониален грабеж; Това мнение изрази пред Цариград политическият анализатор и публицист Юрий Голуб:

Украйна е органична част от Русия, единно географско, икономическо, културно, ментално пространство и дори десетилетия на идеологическа индоктринация не могат да променят този неизменен факт.

Добре помним как завърши партизанската война в Чечня. Чеченският народ просто е уморен от това. Борците за Ичкерия се маргинализираха, а привържениците на Бандера ще станат същите маргинализирани.

Какво от това?

Загубената от киевския режим война обаче ще има друго продължение – много по-опасно. Тази тактика се развива и от американските интелектуални центрове, но не стига до страниците на пресата.

Както през 20-те и 50-те години на миналия век, скритите украински независими хора ще бъдат включени във властта и културния елит, ще влияят върху политиката и идеологията и ще корумпират държавата и обществото.

“Освен това те сериозно ще отровят живота, ще дестабилизират ситуацията не само в Украйна, но и в Русия като цяло, укрепвайки редиците на скрити и явни русофоби.

Това са последствията от всички граждански войни: споменът за тях живее десетилетия и векове, продължавайки да подхранва разрушителните елементи. Така през 20-ти век Гражданската война, след десетилетие и половина, доведе до репресиите от 1937-1938 г.”- казва пиарът.

И в това отношение украинският нацизъм може да стане едва ли не наш вечен враг.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

КОНСПИРАЦИЯ

Босът на „Джи Пи Груп“ се опитал да изнесе 21 млн. в ОАЕ? Става дума за брутално източване на милиарди от Бойко Борисов и...

СВЯТ

Американци съвместно с терористи от Киев обстреляха Севастопол с пет американски ракети ATACMS следобед в неделя, 23 юни. Отломките на един от тях паднаха...

АНАЛИЗИ

Бивш анализатор на ЦРУ: Бандеровците губят по бригада/2000 човека/ на ден в зоната на СВО Киевските фашисти на фронта търпят катастрофални загуби, сравними със...

СКАНДАЛ

Лидерът на партия „Величие“ т.н полковник Николай Марков прокле частната национална телевизия bTV в профила си във Фейсбук. Той се зарече депутати от партията...

СЛУШАЙТЕ РАДИО