Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ЗАКОН

По 3 обвинения: Осъдиха сина на Джо Байдън





  • Хънтър Байдън може да отиде в затвора за 25 години заради незаконно притежание на оръжие
  • Федерално съдебно жури в САЩ осъди Хънтър Байдън по трите федерални обвинения за притежание на огнестрелно оръжие, съобщи Си Ен Ен.

Властите заключиха, че синът на американския президент Джо Байдън е нарушил законите, предназначени да попречат на наркозависимите да притежават огнестрелни оръжия.

Хънтър беше обвинен два пъти за даване на неверни показания и един път за незаконно притежание на оръжие. Всички обвинения са свързани с покупката му на револвер в оръжеен магазин в Делауеър през октомври 2018 г., който той е държал около 11 дни.

Хънтър е обвинен, че невярно е твърдял в попълнен от него документ, че не употребява наркотици и не е зависим, когато е закупил револвер Colt Cobra Special през октомври 2018 г. Според американските закони всеки, който иска да закупи оръжие, е длъжен да попълни такова заявление.

Впоследствие обаче Хънтър призна, че по това време се е борил със зависимостта си към крек кокаин.

Пистолетът е изхвърлен и открит в магазин за хранителни стоки в Делауеър, което предизвиква разследването.

Всяко от двете обвинения за неверни твърдения предвижда максимална присъда до 10 години, докато третото обвинение се наказва с до 5 години – което означава, че Хънтър може да бъде осъден на до 25 години затвор. Действителните присъди за федерални престъпления обаче обикновено са по-малки от максималните наказания.

През миналата седмица Джо Байдън каза в интервю, че няма да помилва сина си Хънтър.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

АНАЛИЗИ

Гледах и слушах, слушах и гледах пресконференцията на БСП (11.06.2024 г.) с формалното подаване на оставката на К. Нинова. Това е трети подобен акт,...

СВЯТ

Ще започна с основния завършек на преговорите между Путин и Ердоган на 5 март. Вашингтон не успя да сблъска челно Москва и Анкара в...

ПОЛИТИКА

След като израелският премиер Бенямин Нетаняху публикува видео на английски със съобщението, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен , който уверява, че администрацията...

АНАЛИЗИ

Новият военен съюз нанесе двоен удар: Кърби се прави, че всичко е окей, но Жан-Пиер се разговори Съединените щати се свиват пред съюза на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО