Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ИНТРИГИ

И Корнелия върти двама мъже като Лена … заведе ги на море





  • Фотобомба: Корнелия на море в Гърция с мъжа си и с…Калоян Методиев (папарашки снимки)
  • Детронираната лидерка на БСП плати вечерята на двамата си любими в ресторант

Детронираната лидерка на БСП Корнелия Нинова ваканцува в гръцкото курортно селце Неа Ираклия заедно с мъжа си Димитър и с…Калоян Методиев, видя с очите си наш репортер.

Снощи компанията беше засечена на пищна вечеря в изискан ресторант, като Корнелия Нинова се беше дегизирала със зелена шапка-тираджийка заради засиленото присъствие на туристи от България, очевидно неуспешно.

Изпадналите в немилост в БСП Нинова и Калоян Методиев оживено дискутираха на тих глас враговете си в левицата, а съпругът Димитър и друг господин на масата, чиято самоличност остана тайна за нашия репортер, бяха в ролята на мълчаливи слушатели и икономи – чевръсто наливаха вода в чашите на сътрапезниците си.

Въпреки присъствието на трима мъже на масата й, Корнелия Нинова, нахлупила нелепа зелена шапка, сама плати вечерята…

Компанията хапна салати, калмари и огромен лаврак, полети с бутилка бяло вино, а на финала на вечерта сметката от 300 евро беше платена от Корнелия Нинова въпреки, че беше единствената дама на масата.

Нинова извади от чантата си обемист бял пощенски плик и набързо наброи банкнотите от по 50 евро за сметката, господарски оставяйки щедър бакшиш на сервитьора.

Съвместната лятна почивка в Гърция на Корнелия Нинова, съпруга й Димитър и Калоян Методиев идва на фона на масовата мълва и то не само сред актива на БСП, че Методиев е интимен с шефката и че двамата дори живеят заедно.

Клюката, че Корнелия Нинова и Калоян Методиев са сърдечна двойка, върви от поне от 3 години и е повод за многобройни коментари и версии. Мнозина социалисти уверено твърдят, че Методиев, бивш младежки лидер на СДС, е заедно с властната Корнелия не заради „пеперудите в стомаха“, а по чисто финансови подбуди.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes









Може да харесате

КОМЕНТАР

Около 35% от депутатите са психопати, убеден е ученият Да правиш парламентарни избори през ден е шизофрения. Повечето от нашенските политици, ако не почти...

ПОЛИТИКА

Втори и трети мандат ние от ГЕРБ няма да подкрепим, категоричен беше той Ако третият мандат отиде във “Възраждане”, аз виждам, че ще ще...

ПОЛИТИКА

Делян Пеевски не успя да сформира правителство на ГЕ Парламентът oтхвърли предложения от ГЕРБ-СДС за премиер Росен Желязков и така не се наложи да...

АНАЛИЗИ

Тези текстове са публикувани във Фейсбук на 27 и 30 юни, преди да стане ясна развръзката от днешния ден. Правителството, предложено от ГЕРБ-СДС, не...

СЛУШАЙТЕ РАДИО