Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

Носи ли правнучката на Ванга дарбата на ясновидката?





Осиновената дъщеря на пророчицата продължава да живее скромно в Петрич и не иска да пише книга и да разказва за живота си с Ванга

„Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала. Способностите не се предават по род или по кръв, а са от Господ. Освен това животът на баба ми никак не е бил лесен. Да си свързан с болките и мъките на толкова хора и те да са всеки ден пред дома ти… Това е живот, отдаден на хората. Защото рядко някой е идвал за хубаво при баба Ванга“.

Това казва правнучката на пророчицата от Рупите Кристина Граховска. Момичето е внучка на единствената дъщеря на Ванга – Венета Гущерова, която феноменът осиновява на младини.

 

„Баба ми Венета също е много интересна жена, но и тя не иска да говори, защото много се измисля по темата за Ванга. Ние сме постоянно заедно и непрекъснато си разказваме истории. Целият ни род сме много вярващи, набожни. Това, което се пише за Ванга, много малко е истина. Небивалици изписват постоянно и затова сме решили да не говорим в публичното пространство“, казва още Кристина.

Венета е била осиновена от ясновидката и нейния съпруг Димитър, когато била само на 2 години и половина. В едно от редките си интервюта тя споделя, че Ванга е била като всички останали майки – карала ѝ се, но и я обичала,и се е грижила много за нея.

„Аз съм дошла на две години и половина в нейния дом. Когато сутрин ставах, закуската ми беше готова и дрехата ми беше изгладена. Гушкахме се, тя ме обичаше, галеше ме“, спомня си Венета пред медиите.

Днес дъщерята на ясновидката продължава да живее скромно в Петрич и да се радва на многолюдното си семейство. Тя не иска да пише книга и да разказва за живота си с Ванга, защото много се е спекулирало с всичко около нея.

„Пишат се нейни приятели, а майка си замина от този свят с тъга от такива като тях. До последно носеше спомена как се подиграваха на способностите ѝ“, признава още дъщерята на пророчицата.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Енергийната комисия в парламента прие Пътна карта за климатичен неутралитет. Тя предвижда до 2030 г. да бъдат инсталирани 1,6 гигавата мощности за производство на...

ЗАКОН

В комисията за Мартин Божанов-Нотариуса, не казват нищо конкретно за връзки и влияния върху висши държавни служители с групата му, дори на закрито заседание...

ФОКУС

Калина Андролова разговаря с Костадин Костадинов. Акценти от интервюто: – Няма нормален човек в България, който да възприема Русия като заплаха, подчертавам – нормален....

ФОКУС

– За седем месеца Израел причини три пъти повече жертви, отколкото руснаците и украинците, взети заедно, за повече от две години и Израел не...

СЛУШАЙТЕ РАДИО