Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОНСПИРАЦИЯ

Антиизраелските протести в САЩ са платени от Сорос и Гейтс. FOX: Сега ли разбрахте?





  • Politico: Антиизраелските протести в САЩ са платени от Сорос и Гейтс.
  • FOX: Сега ли разбрахте?

Антиизраелските протестиращи в университетските кампуси в САЩ получават финансиране от няколко известни донори от демократите, които са подкрепили усилията на президента Байдън за преизбиране.

Дарители на демократите като Джордж Сорос, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Дейвид Рокфелер-младши, който е в борда на Фонда на братята Рокфелер, и Сюзън и Ник Прицкер, които притежават корпорацията Hyatt Hotel, са финансирали пропалестинските усилия за протестират срещу войната Израел-Хамас, пише Politico.

Jewish Voice for Peace и IfNotNow са основните организации зад анти-израелските протести в Колумбийския университет, както и в други кампуси, според изданието. Те са подкрепени от фондация Tides, която получава значително количество финансиране от Сорос, както и от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, и разпределя пари за леви каузи.

Фондът Рокфелер дарил 300 000 долара на фондация Tides през 2022 г., според Politico. Фондация Tides даде $500 000 на Jewish Voice for Peace, крайнолява, антиционистка организация, която обвини Израел и САЩ за атаките от 7 октомври, а не Хамас.

Фондацията на Гейтс оспори доклада на Politico.

Говорител каза, че Фондация Гейтс няма активни грантове за Фондация Tides и никога не е давала грантове на организациите Jewish Voice for Peace и IfNotNow. Те също така казаха, че фондацията на Гейтс не е дарила на президента Байдън.

Новината на Politico е озаглавена „Пропалестинските протестиращи са подкрепени от изненадващ източник: най-големите дарители на Байдън“, беше критикуван онлайн в неделя, защото най-накрая призна това, което други бяха съобщили преди месеци, пише иронично FOXnews, която е близо до републиканците и Тръмп.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

БЪЛГАРИЯ

Манолова: Хората са ужасени от експлозия на цените при въвеждането на еврото. Правим комисия „Антиспекула“ в НС „Измамника Борисов предизвика тези избори, за да...

ПОЛИТИКА

В събота бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разгорещи поддръжниците си на годишната среща на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия в Тексас,...

ВОЙНА

През нощта на 18 срещу 19 май американците атакуваха едновременно няколко руски региона, съобщи пресслужбата на руското министерство на отбраната. В небето над Крим...

СЛУШАЙТЕ РАДИО