Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БАНКЕРЪ

Финансовата пирамида САЩ започна да се сгромолясва чрез ефекта на доминото





Финансовата пирамида започна да се сгромолясва чрез ефекта на доминото, за което предупредихме преди няколко дена. Още три банки фалираха в САЩ това са: First Republic Bank, Pacific Westerns и Western Alliance.
Очаква се вероятно, фалитите да засегнат банки във Великобритания и ЕС.

Възможно е всичко това да се прави обсолютно умишлено с цел въвеждане на електронни пари и тотално заробване на населението, което все повече започва да се бунтува и да отказва да се подчинява на сатаниниските безумия.
Вече съм писал, че войната в Украйна е война между светлината и тъмнината, която по всичко личи, че може да се разрастне в световен мащаб.
Ще имаме ли сили да се опълчим срещу рептилите, които стоят зад всичко това при положение, че след три седмици продажните партии, които са определени да заемат местата си в парламента ще започнат ударно да изпълняват рептилските поръчения?
Крайно време е да се осъзнаем и да разберем, че само обединени като народ и нация, която няма да позволи повече на партиите и чужди НПО да ни разделят, можем и трябва сами да се борим за бъдещето на децата ни.
След, като банки в САЩ фалират.

Единствения начин да се измъкнат е валутен борд, който да ги върже към рублата… 😁

Economist съобщава, че САЩ се готви за война с Китай. Формалната причина както сами се досещате е Тайван, но истиската вероятно е свързана със сериозните финансови проблеми, които са натиснали световния жандарм.
По всичко личи, че човечеството навлиза в ерата на войните, медийната пропаганда и оскари за псевдожурналисти, които обслужват политическата пропаганда.

Байрактаров

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ









Може да харесате

СКАНДАЛ

Разбираме от сайтове, че Кирил П. е продължил избирателната си кампания. В пост след катастрофата той каза, че я прекратява, потресен от случилото се....

ФОКУС

Алексей Белов: Либералната “евроинквизиция” води Европа към пълно самоунищожение. Зaщо Тръмп е важен за европейците? Според мен известната руска поговорка „Когато ти отрежат главата,...

СКАНДАЛ

Битовите абонати да плащат сметка за ток, дори когато няма потребление на електроенергия, искат електроразпределителните дружества. Това означава, че за необитаеми жилища също ще...

ПОЛИТИКА

Втори “наш кучи син” ще доубие надеждата за въдворяване на почтеност в България Този 9 май може да се окаже важен за политическия живот...

СЛУШАЙТЕ РАДИО