Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЛОГ

Честито, махат билетите от градския транспорт!





Помните ли пЛандемията? Помните ли фашистките мерки по ограничаване на основните ви права? Помните ли “Stay home, save lives” и всякакви такива идиотии? Помните ли как си купувахте парцали и си ги слагахте на лицата? Помните ли неимоверния натиск да ви бъркат всеки ден в мозъка през носа? Помните ли фашистката принуда да си инжектирате експериментални течности, които да ви направят генно модифициран организъм, собственост на фирмата производител? Помните ли, че целта в крайна сметка не беше да ви предпазят, а да ви баркодизират, прономероват и захванат в системата за контрол?

А помните ли как покрай цялата тая щуротия огромен брой “лекари”, “журналисти”, “общественици”, ЩАБ-ари и всякаква друга продажна измет, плашилата на глобалистите, натрупаха милиони? А как най-големите фармацевтични фирми натрупаха милиарди?

Помните ли как идиотите осмиваха такива “конспиратори” като мен, които ви повтаряха, че всичко това не е за вашето здраве, а за контрол над всеки един аспект от живота ви?

Честито, ф……ът продължава. И както обикновено, всичко се въвежда бавно и полека, за да не се усетите навреме. Мафиотската структура ЦГМ (Център за градска мобилност) въведе нови превозни документи за софиянци. Честито. Отпада най-изгодния за гражданите вариант от 1,20 за пътуване. Това означава, че независимо от това, какво обясняват от ЦГМ, те реално вдигат незаконно цената на билета. Хубаво, правили са го и преди, осъждани са, но какво от това, щом има достатъчно на брой овце да се подчиняват на мафията.

Продължаваме: Отпадат всички хартиени варианти на превозни документи. На тяхно място се въвеждат ЕЛЕКТРОННИ еквиваленти. Може би по този начин ЦГМ иска да се грижи за природата? Да, може, само че, за да получиш новия електронен еквивалент, трябва да се РЕГИСТРИРАШ. Значи, досега с хартийките ти беше анонимен, сега вече не си – вече влизаш в системата на ЦГМ. Това, между другото започна тихомълком още миналата година, когато вдигнаха цената на неперсонализираната абонаментна карта от 60 на 70 лв., докато персонализираната остана на старата цена от 50 лв. Така се почва в началото – с финансова принуда, после идва по-твърдия фашизъм.

Много показателно е решението, че си задължен да се “валидираш” в превозното средство под угрозата от глоба. Това се прави, за да знае СИСТЕМАТА, че ти в момента си еди-къде си и пътуваш за еди-къде си. Никаква анонимност, чист фашизъм!

Обобщавам: С новите превозни документи ЦГМ ще смуче още пари от софиянци. НО! За мен най-важно е другото. Премахването на всяка анонимност при пътуване. Когато се придвижваш с електронна карта, която е издадена срещу предоставянето на личните данни, значи системата знае ти колко и къде пътуваш. И когато се засили следващата планирана истерия – ЕКОЛОГИЯТА, системата ще ти смята много лесно “въглеродния отпечатък”. И когато го надвишиш, картата ти ще бъде блокирана. Елементарно. Смята ти се колко ти трябва да ходиш на работа и до магазина за хляб, другото ти придвижване е излишно. Като така удобните електронни пари!

Това са плановете на тия идиоти, но дали ще се осъществят, от нас зависи. И само да напомня на тези, които си казват – аз се придвижвам с автомобил, мен не ме касае. Напротив, автомобилите са даже много по-лесни за ограничаване на “въглеродния отпечатък”.

Людмил Ненов









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират Борисов като президент. Това разкри доскорошният им партньор Асен Василев – Кокорчо. Така на върха...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

СЛУШАЙТЕ РАДИО