Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Каракачанов строи лагер за 100 000 мuгрантu в Странджа…





Каракачанов строи лагер за 100 000 мuгрантu в Странджа…

Европейският съд разпореди, че Германия ще връща мuгрантu, и Каракачанов се разбърза да строи лагери!

Още през 2016 година Красимир Каракачанов разви идеята си, че Странджа планина е подходяща за заселване с бежанци, тъй като била обезлюдена.

Вече по всичко личи, че жаждата за европейски пари и антибългарското поводение на ВМРО ще напълнят Странджа планина с бежанци.

Както вече писахме в ход е провеждането на обществена поръчка за изграждане на огромен бежански лагер. Според обществената поръчка най-големият лагер ще е на ул. “Морава” 1 в Елхово.

Става дума за имот от 27 дка. Там ще се разположат 204 спални контейнера за 1632 души. Вторият по големина лагер ще е в Любимец. Теренът му е 15.3 дка, върху които ще има 164 за общо 1088 души. Общо 45 контейнера за 280 души ще има в Малко Търново. Предстоят и още проекти, като общият план е да се заселят 100 хиляди мигранти в България.

Европейският съд вече разпореди, че Германия може да връща бежанци в граничните страни, т.е. дали ще ги приемем зависи единствено от смелостта на лицето Борисов.

Лагерите ще имат нужда от допълнително сериозно строителство на площадките. От параметрите, които са посочени в обществената поръчка, се вижда, че контейнерите ще са с дължина 7 метра и тегло 2 тона.

Вътре ще има две стаи с по две двуетажни легла. Отделно от това ще има тоалетни и бани в по-малки контейнери. Лагерите ще имат контролно-пропускателни пунктове и терените им ще бъдат разделени с ограда на различни зони.

Това е само началото, но то ясно показва лицемерната политика на ВМРО и лидерите му Каракачанов и Джамбазки, които уж се бореха срещу нашествието на бежанци в България.









Може да харесате

СКАНДАЛ

Лидерът на „Спаси София“ подвел градоначалника за скандалния ремонт край НДК с цел да го компрометир Служители от столичната общинска администрация издават, че заради...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

ПОЛИТИКА

В събота бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разгорещи поддръжниците си на годишната среща на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия в Тексас,...

СКАНДАЛ

Разбираме от сайтове, че Кирил П. е продължил избирателната си кампания. В пост след катастрофата той каза, че я прекратява, потресен от случилото се....

СЛУШАЙТЕ РАДИО