Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Борисов, защо уби Буров?





Със сигурност великият българин Атанас Буров се върти в гроба си от срам и яд, че един от тези, които той най-много е мразил и презирал, открива негов паметник в Европейския парламент. И се изгаври с паметта му, като каза, че е бил убит.

Нищо не може да оправдае липсата на елементарна култура. Но и това не е основното.

Характерно за гербавите е, че винаги, когато са застрашени, включват на пълни обороти ла@ометите! С цел да омърсят всеки и всичко около себе си, ако не се оправдаят, поне всички наоколо също да са мръсни.

Това и наблюдаваме. Боку си позволи в Европейския парламент да каже, че убийците на Буров искали да стават европейски депутати. Защо, бе, Боку, защо го уби Буров? Какви убийци? Тези същите, на които прислужваше като момче за всички и като охрана ли? Нищо ли не научи от Тато? Нищо ли не научи от Симеончо? Изложи и България! Как ще гледат на бъдещите евродепутати от България?

Тролската бригада работи на пълни и мазни обороти. Всички са невинно учудени и обясняват престъплението с апартаментите с концлагерите на БСП /е, по времето на лагерите в Белене и Скравена, БСП не е съществувало, ама аз след “убийството” на Буров вече нямам претенции/, с това, че и Нинова си била взела евтин апартамент, с това, че опозицията, общо взето, бие не$#$те!

Престанете да хвърляте тиня и мръсотия върху всичко и всички, гербави! Колкото повече го правите, толкова хората повече ви презират и намразват.

Истината винаги излиза на светло! ВИНАГИ!

Елена Гунчева









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО