Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Жената на Т.Дончев е усвоила €80 млн. от poмскa фондация… Това е повече от всичките ми апартаменти…





Жената на Т.Дончев е усвоила €80 млн. от poмскa фондация… Това е повече от всичките ми апартаменти…

“Явно минавам в опозиция, като се върна, ще бъда опозиционен депутат. Значи трябва да мисля за Евроизборите” – това каза току що по телефона Цветан Цветанов в директно включване в bTV.

“Несериозно е да ме отстраняват, без дори да е извършена проверка. Този апартамент, това са по същество старите ми два апартамента като стойност. Не съм придобил нищо ново. Загубил съм 2 по-стари жилища, взел съм 1 по-ново. Няма промяна в имущественото ми състояние. Случаят прекалено се раздува, и намирам за недостойно това да се прави основно от хора от ГЕРБ” – добави той.

“Няма да подавам никакви оставки. Ако ще ме свалят от постовете ми, нека не забравят кой избра повечето от тях на постовете им. И правителството, и депутатите ни дължат позициите си на мен. Ако ще се цепим, трябва да напуснат постовете си, да се явят на избори сами и да видим колко ще изкарат. Сега ядат баница, дето аз съм омесил” – каза вторият в ГЕРБ.

“Не ми е проблем да намеря друга регистрация на партия. Готов съм да се явя на избори още през май, готов съм да съм водач на листа. Нека Бойко или Дончев застанат и те начело на тяхната листа, да видим кой ще вземе повече. И между другото – дори само 1 къща в Барселона, струва повече от всичките ми апартаменти. А 80 милиона евро от ромски фондации са още повече…” – каза Цветанов и отказа да отговори на повече въпроси на водещия.

Хекимян бе като онемял…

Къщата в Барселона се знае, че е на любовница на Бойко Борисов. А 80 милиона от ромски фондации е слух, че са усвоени от жената на Томислав Дончев, сочен като основен организатор на комплота срещу Цецо.

Всички те са недоказани, но ако се скарат с Цветанов, той сигурно разполага и с документи и твърди доказателства по тези казуси.

Има слухове, че Валери Симеонов е предложил съюз на Цветанов, заедно с част от ГЕРБ, която би останала лоялна на човека, вършил до сега, черната работа…









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО