Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

ПРЕД ОЧИТЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СЕ НАРУШАВАТ ПРАВАТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ





НАГЛЕДНА ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ПРЕД ОЧИТЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СЕ НАРУШАВАТ ПРАВАТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ=СВОБОДА НА СЛОВОТО И ПРАВОТО ДА ИЗКАЖЕШ МНЕНИЕТО СИ=И ХИЧБ НЕ МИ ПУКА КАКВИ КРИМИНАЛНИ ПРАВИЛНИЦИ СА СИ ПРИЕЛИ. НАРУШЕНИЕТО СИ Е НАРУШЕНИЕ.НА фундаменталните права по член 19 от Всеобщата декларация за правата на човека: „Всеки човек има право на свобода на убеждение и на изразяването му; тази свобода включва правото безпрепятствено да се придържа към своите убеждения, както и правото да търси, да получава и да разпространява информация и идеи чрез всички средства и без оглед на държавните граници“.

Свободата на изразяването на мнения, включваща и свободата да отстоява своето мнение, да се получава и да се разпространява информация и идеи без намеса на държавните власти, получава известни ограничения в Конвенцията за правата на човека и основните свободи – като условието е тези ограничения да са „предвидени от закона и са необходими в едно демократично общество в интерес на националната и обществената сигурност, териториалната цялост, за предотвратяване на безредици или на престъпления, за защитата на здравето и морала, както и на репутацията или на правата на другите, за предотвратяване на изтичането на секретна информация или за поддържане на авторитета и безпристрастността на правосъдието“.

= КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА НАШИТЕ ПРАВА КОИТО СЕ НАРУШАВАТ ЕЗЕЧАСТНО ОТ ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА НАС???????????? АМА НАЛИ ЗНАЕТЕ =ОБРАТНОТО Е ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЗАЩО ЛИ =АМИ ЗАЩОТО СМЕ 95% КРИТИЦИ И ДРАСКАЧИ.ЕДНА ГОДИНА НЕ СЪМ ГИ ГЛЕДАЛА И СЛУШАЛА И СЪМ МНОГО МНОГО ДОБРЕ ДА ЗНАЕТЕ

*****

Днес в НС имаше урок по демокрация и свобода на словото…
Председателят на НС счетоводителят Главчев забрани на депутата Нинова – председател на парламентарната група на БСП лява България да се изкаже.

Това от негова страна беше висш “демократичен” жест към г-жа Нинова… Неговият “демократичен” подход стигна дотам, че той й забрани да говори(?!), а след това привика квесторите да я изведат от заседателната зала…?!???
Това е ново начало в “демократичното” управление на парламентарната ни република…









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО