Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

Новият президент анархист разбуни света със странностите си





Досега никой не беше правил като президента на Аржентина след церемонията по встъпване в длъжност

Президентът на Аржентина Хавиер Милей неочаквано изпълни откъс от песен на рок групата La Renga пред тълпа от привърженици, събрала се за церемонията по встъпването му в длъжност, съобщава вестник La Nacion.

По данни на изданието след инаугарацията, която се състоя на 10 декември в сградата на Конгреса на страната, Милей изпълнил… своя версия на песента Panic Show на La Renga от балкона на президентския дворец, под който се събраха стотици хора.

След като преработи текста по свой начин, Милей обеща да „погълне“ политическата „каста“ на Аржентина. Привържениците подехли водната песента на новия държавен глава и пяли с него. Отбелязва се, че по време на предизборната кампания политикът често изпълнявал тази песен.

Милей бе избран за президент на втория тур на изборите на 19 ноември. В него той победи министъра на икономиката Серджо Маса.

Милей, икономист по образование, се застъпва за минимална намеса на правителството в живота на гражданите, смята за необходимо премахването на Централната банка за борба с инфлацията, обещава приватизация на държавни компании и не изключва преминаването към щатския долар.

 

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Манолова: Хората са ужасени от експлозия на цените при въвеждането на еврото. Правим комисия „Антиспекула“ в НС „Измамника Борисов предизвика тези избори, за да...

ПОЛИТИКА

В събота бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разгорещи поддръжниците си на годишната среща на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия в Тексас,...

ВОЙНА

През нощта на 18 срещу 19 май американците атакуваха едновременно няколко руски региона, съобщи пресслужбата на руското министерство на отбраната. В небето над Крим...

БЪЛГАРИЯ

Валентин Иванов – Кардамски: Безумната “зелена” политика се оказа “зелен” рекет! „Зелената“ политика е абсолютно безумна и се оказа „зелен“ рекет. Това заяви Валентин...

СЛУШАЙТЕ РАДИО