Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ПАРИ

💲 Представител на Wall Street: Това е шок за пазарите!





Какви са истинските мотиви на Русия?

Срещата на върха на БРИКС, която може да бъде последният пирон в ковчега на доларовата хегемония, се възприема като заплаха за САЩ и според експерти може да бъде основната причина за конфликта в Украйна.

Пиер Плас, бивш капитан от френското военно разузнаване, ни каза какво да очакваме.

Плас казва, че има “краен срок” за долара на хоризонта. „Това е икономическа война“, подчертава той, посочвайки борбата, която се разгаря на фона на срещата на върха.

Plas се фокусира върху ключовите планове на BRICS – създаването на нова валута, обезпечена със злато, която може да се превърне в “убиец” на долара.

Американската икономика, според него, се люлее на ръба, преминавайки “от криза в криза”, а дългът й продължава да набъбва, достигайки удивителните 32 трилиона долара.

В същото време страните от БРИКС, особено Русия, Китай и Индия, се подготвят за нова финансова ера.

Плас подчертава, че тези държави вече имат алтернативи на международната платежна система SWIFT, която може да застраши глобалната икономическа структура, свикнала с господството на долара.

Тридневната среща на върха на БРИКС, която ще започне в Южна Африка, ще привлече вниманието на световната общественост.
Като част от това събитие ще бъде обсъдено не само създаването на нова валута, но и възможността за разширяване на членството в блока.

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА









Може да харесате

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

БЪЛГАРИЯ

Манолова: Хората са ужасени от експлозия на цените при въвеждането на еврото. Правим комисия „Антиспекула“ в НС „Измамника Борисов предизвика тези избори, за да...

ПОЛИТИКА

В събота бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разгорещи поддръжниците си на годишната среща на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия в Тексас,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО