Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ПАРИ

FOXnews: Тенденциите в икономиката ни са плашещи! Идва много болка, а не сме подготвени





Водещият на бизнес секцията на FOX Чарлз Пейн алармира, че икономическите показатели в Съединените щати стават „плашещи“.

Пейн заяви в предаване, че се опасява, че бензинът от 4 долара за галон може да им се струва евтин през следващите няколко месеца, а „американците просто не са подготвени“ за това, което предстои.

ЧАРЛС ПЕЙН: „Той [Байдън] има много проблеми, но те ще се влошат още повече. Тенденциите в икономическите данни са плашещи… плашещи.

В момента виждаме, че в най-малките банки процентът на просрочените задължения е 7,5 %, той е извън релси, но големите банки се развиват.

Лихвените проценти по кредитните карти току-що надхвърлиха 22%, тъй като делът на неизплатените кредити се увеличава.

Всички икономически показатели сочат, че болката ще бъде изключително силна и ще има експоненциален характер… Това става постепенно, а след това ще го почувстваме като излитаща ракета, а американците просто не са подготвени за това.

Знаете, че всички свободни и стабилни пари са изчезнали. Все още се сблъскваме с инфлацията. Хората се опитват да се предпазят. Запасите ни от бензин са на най-ниското си ниво за последните пет години. Очевидно е, че стратегическият петролен резерв е на най-ниското си ниво от 1983 г. насам. Четири долара може да изглеждат евтини след три месеца, а 4 долара може да изглеждат евтини за това, което изглеждаше като доброто старо време след три или четири месеца“, завършва Пейн.

Според стратезите на Deutsche Bank икономиката на САЩ има по-голям шанс да изпадне в рецесия през следващата година, тъй като инфлацията остава неприятно висока, информира Foxnews.

В анализ от сряда те предупреждават, че рецесията остава по-вероятен изход от „мекото приземяване“ в резултат на агресивната кампания на Федералния резерв за повишаване на лихвените проценти.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА









Може да харесате

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

БЪЛГАРИЯ

Манолова: Хората са ужасени от експлозия на цените при въвеждането на еврото. Правим комисия „Антиспекула“ в НС „Измамника Борисов предизвика тези избори, за да...

ПОЛИТИКА

В събота бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разгорещи поддръжниците си на годишната среща на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия в Тексас,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО