Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ИСТОРИЯ

Българската империя на Атила





“Една малка част от Европа смята Българската държава на Атила за варвари, грабители, като са нарекли държавата хуни..

Хуна на днешен български език е със смисъл не само на крадец, но и на вунящ човек, воня..

Дали е така или не няма никакво значение – има желание тези хора на север да бъдат очернени и това се изпълнява..

Защо обаче империята на романите иска така да очерни българската държава на Атила и защо една част от Европа смята тази държава за една от най-великите, Атила за един от най-великите владетели и други такива крайности ?

Много просто..

Империята на романите е дошла от Африка и тя окупира днешна Европа..

Трябва по абсолютно никакъв начин Българската държава на Атила да не се свързва с пеласгите в Европа, които са тук преди романите..

Атила трябва да бъде изкаран окупатор и нашественик, а романите някакъв местен народ, за да не се разбере истината и Романската империя да няма още бунтове на своя територия срещу Бича Божий – от там са и названията “хуни”, като това влиза в противоречие с арабски карти, които наричат държавата на Атила “българска”, като тази карта..

Фалшификациите на историята не са от сега и естествено това е трудно за доказване..

Българската държава на Атила не е някакво велико държавно образование..

Българската държава на Атила е отчаян ход..

Романската империя е окупирала всичко южно в Европа и заплашва с окупация северните части на Европа, като наред с това върви фалшификация на историята по всички направления в завзетите територии, а с това и фалшификации дори в държавата на Атила, чрез внедрена агентура, която след смъртта на Атила успява и да раздроби държавността, както знаем..

Ако Атила не беше създал своята Българска държава – романите, които идват от Африка са щели да окупират цяла Европа, като асимилират с фалшификации цялото население на Европа..
Все пак 15 от императорите на Романската империя са траки, а не романи – асимилацията върви паралелно с окупацията..

Това са времената, в които Русия все още не съществува като държава, а също така и като народ, а Русия е все още част от българското тяло..

Унгария не съществува като държава и народ, а е част от българското тяло..

Естествено тези хора имат предистория, която също ги свързва по-назад във времето, но в момента на появата на Атила всички са били отчаяни и единствения ход е бил обединение в Българската държава на Атила срещу окупатора на Европа..

Хиляди години срещу агресията на Романската империя е имало отправяния на молитви от милиарди българи, къде с промито подсъзнание на французи или германци, или други, като сега Романската империя я няма..

Сега в същата ситуация се намира Русия, като просто имената са различни, но се случва абсолютно същото на практика..

Естествено нещата не са и толкова прости, понеже сред българите е имало предатели, които помагат на Романската империя, което го е имало, има го сега, а вероятно ще го има и за напред..

Русия обаче като история се свързва само до Киевска Рус и не по-назад, защото по-назад няма много – по-назад е българско и няма руснаци, нито киевски, нито московски..

Затова и сега европейците не знаят кои са и разбират кой е врага само по това, че сатанистите се кланят на различни неща от нас европейците – без да се разбира защо е така..

Нормално е те да се кланят на други неща, след като идват от Африка – там вярванията са други, като с това и манталитета на сегашните окупатори на Европа е друг, което все пак се усеща..

Фалшифицирайки историята на България Русия сама отдалечава всички от себе си и ги прави врагове и някакви далечни за нея хора..
Безспорно дълга и дискусионна тема, като все пак това е някакво начало на нея..”

https://commons.princeton.edu/…/arabic-ascendency…/

Благодаря, ❣️

За картата от линка:
Легендата обяснява оцветяването, за да покаже обхвата на християнския, езическия и мохамеданския свят. Картите също така показват Византийската, Лонгобардската, Меровингската и Българската империя.

Библиотека Perry-Castañeda:
Колекция от карти:
Исторически карти на Близкия изток –

http://www.lib.utexas.edu/…/history_middle_east.html [1]

Исторически атлас, съдържащ хронологична поредица от сто и четири карти, в последователни периоди, от зората на историята до наши дни. от Робърт Х. Лабъртън. Шесто издание. 1884 г.

https://maps.lib.utexas.edu/…/history_middle_east.html

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.









Може да харесате

СКАНДАЛ

Лидерът на „Спаси София“ подвел градоначалника за скандалния ремонт край НДК с цел да го компрометир Служители от столичната общинска администрация издават, че заради...

БЪЛГАРИЯ

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират Борисов като президент. Това разкри доскорошният им партньор Асен Василев – Кокорчо. Така на върха...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СЛУШАЙТЕ РАДИО