Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times
Аудито на Цветанов е само една от колите, които ГЕРБ са си напазарували в последната година с държавната субсидия

КОМЕНТАР

НАИСТИНА ЛИ НИ СМЯТАТ ЗА ДЕБИЛИ?





Народът е окрилен от надеждата, че Цецку щял да подаде оставка и да остане САМО заместник-председател на гербавите. Направо очаквам народни веселия по случая.

И се питам….толкова ли сме прости и наивни? Защо допускаме да се държат с нас като с камилчета?

Цецку със седемте апартамента и неизвестно още колко имоти и активи, натрупани през ПОЛИТИЧЕСКАТА МУ КАРИЕРА, ще си ги запази и само известно време ще е по-далеч от Народното събрание. И ТОВА ВИ СТИГА?

Спомняте ли си през 2011 година германският президент Кристиян Вулф защо подаде оставка? Защото беше взел от съпругата на предприемач частен заем, който след това върнал с по-ниска лихва от банката. А Хелмут Кол, велик политик, беше изхвърлен като мръсно коте от политиката заради черна партийна каса!

Дори не разбираме тези случаи, нали? Не разбираме и не можем да осмислим, ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ НИ ДЪЛЖАТ ОБЯСНЕНИЕ ОТКЪДЕ ИДВАТ И НАКЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ИМ! Те не са частни бизнесмени, а представители на народа!

Цветанов, Горанов, Цачева, Колева, Пламен Георгиев, Мутафчиева, и всички други знайни и незнайни, които по време на политическата си кариера /с изключение на члена на ВСС Мутафчиева/, са придобили имоти на силно занижени пазарни цени, ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ С ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА за евентуална корупция, търговия с влияние, лобизъм, изнудване или най-малкото данъчни нарушения. И да си понесат съответната НАКАЗАТЕЛНА ИЛИ ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ!

Защо трябва само с една оставка да се опрощават подобни недопустими и неморални деяния? Толкова ли сме наивни и слепи? Защото всеки един невнесен лев от държавни такси и данъци по тези сделки, е взет от джоба на всеки един българин. Защото за бабата, която продава нивите си, за да има какво да яде, има проверка, ако случайно се опита да мине сделката на данъчна оценка, но за политиците няма. Мои клиенти ги разпитват за действителна стойност на сделката, но Цветанов явно никой няма намерение да го пита!

Двоен стандарт или ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА И КОРУПЦИЯТА? ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ОТНОВО ДА НИ НАПРАВЯТ НА ДЕБИЛИ И ДА СИ ЗАПАЗЯТ ТОВА, КОЕТО СА СПЕЧЕЛИЛИ НА ГЪРБА НА НАРОДА! ИЛИ ПОНЕ ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ДА НЯМА ПРОВЕРКА НА ТЕЗИ БЕЗСКРУПУЛНИ И МИРИШЕЩИ ОТВСЯКЪДЕ СДЕЛКИ?

Елена Гунчева









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО