Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

Десислава Радева разтърси България





Десислава Радева за пореден път прикова вниманието, но по негативен начин!

Президентшата Десислава Радева се изложи жестоко във Франция. Там тя събра хиляди негативи с облеклото, с което се появи.

Деси е придружила съпруга си Румен Радев на официална среща на френска земя. Там всички са били офицално облечени, само нашата първа дама се е появила с удобна домаша жилетка.

Прави впечатление, че на всичкото отгоре жилетката не е добре изгладена. Десислава Радева се е показала в светлина сякаш отива до магазина.

Това не е първият гаф на жената на нашия президент. Тя постоянно е разпъвана на кръст за начина си на обличане. Мнозина я упрекват в липса на всякакъв усет за стил и класа в дрехите.

Сега обаче някак мина границата, защото става въпрос за издънка в модната столица на Европа и света. Говори се, че гафът на генерал Деси е бил отразен от повечето присъстващи, които я одумали хубаво.

За цяла година Десислава Радева така и не се научи как да се облича в публичното пространство. Интересното е, че явно никой от екипа й не е успял да я вразуми. Това показва, че тя държи на този свой стил и не се притеснява от него.

С тази жилетка Деси си вкара не един, а два куршума. Освен че не е за официално събитие, тя подчертава широките й рамене.

Така я прави да изглежда по-зле от очакваното. Нещо, което трябва да притеснява нашия президент.

Вижте поредния моден гаф на българската първа дама!









Може да харесате

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

ПОЛИТИКА

В събота бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разгорещи поддръжниците си на годишната среща на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия в Тексас,...

СКАНДАЛ

Разбираме от сайтове, че Кирил П. е продължил избирателната си кампания. В пост след катастрофата той каза, че я прекратява, потресен от случилото се....

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЛУШАЙТЕ РАДИО