Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

Подарете на един мъж тези 6 неща и ще станете богиня за него завинаги





Ако една жена не ограничава мъжа, той започва да я идолизира

Много жени се опитват да разберат от какво има нужда един мъж, за да ги боготвори. Психолозите сега ще ни разкрия кои са тези неща и защо са толкова важни за мъжете.

Свобода

Повечето мъже много се страхуват, че любимата им жена ще ги ограничи или ще им забрани да направят нещо, което обичат, така че не бързат да започнат сериозна връзка, камо ли да се оженят.

Мъжете имат нужда от свобода, но не в общоприетия смисъл. Свободата означава да излизаш с приятели и да правиш това, което обичаш. Жената не трябва да пречи на мъжа да прави това, което иска – някой обожава компютърни игри с приятели, друг ходи на футболни мачове, трети се занимава с бойни изкуства и т.н.

Ако една жена не ограничава мъжа, той започва да я идолизира. Разбира се, всичко е наред, само когато има мярка. Понякога трябва да кажете на мъжа, че той се затваря в себе си твърде често, но много, много внимателно.

Любов без упреци

Понякога мъжете правят неща, за които после съжаляват. Това не означава, че трябва да ги хокате постоянно. Те наистина оценяват, когато една жена знае как да каже какво не е наред, защо и как може да бъде коригирано.

Мъжете страшно се дразнят от престорените обиди от страна на партньорките си. Те искат да видят разбиране и любов, изразени в опит да предадат нормално своите чувства и емоции. Не се нацупвайте, изчакайте, докато вашият партньор сам осъзнае какво не е наред.

Честност

Искреността в отношенията е важна за всички. Мъжете я оценяват двойно повече. Психолозите отбелязват, че в хода на многобройни изследвания е установено, че е достатъчно човек да излъже само веднъж, за да загуби напълно доверието, което е градил с години.

Да, то може пак да се възстанови, но ще отнеме месеци или дори години. По-добре е да не лъжете и да се опитате да кажете истината възможно най-често. Мъжете боготворят жените, които се държат по този начин.

Уважение

Уважението е много важно за всеки мъж. Ако една жена го гледа отвисоко, той няма да се ожени за нея и няма да я идеализира. Уважението е най-ценното във всяка връзка.

Ако един мъж не е уважаван от друг мъж, те ще имат конфликт. А ако една жена не го уважава, той просто няма нужда от нея.

Умение за приемане и молба за помощ

Една жена може да бъде независима бизнес дама, силна личност и отличен лидер в работата, но у дома не бива да се свени да помоли мъжа си да й помогне с нещо.

Тук всичко е изключително просто, защото желанието за героизъм е присъщо на мъжете. Мъжът трябва да знае, че е полезен за своята любима жена. Когато тя го помоли за нещо, това му доставя несравнимо удоволствие. Твърде независимите жени често са самотни, защото не позволяват на мъжете да се чувстват герои – те се чувстват абсолютно безполезни до тях.

Благодарност

Всеки път, когато вашият мъж ви подарява подарък или прави нещо друго за вас, трябва да изразите своето признание. Много е важно той да знае за какво точно и защо му се благодари. Това му помага да разбере какво прави правилно и какво не. А ако не реагирате на неговите действия по никакъв начин, тогава той просто ще спре да ги прави.

Лора Костова

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират Борисов като президент. Това разкри доскорошният им партньор Асен Василев – Кокорчо. Така на върха...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

СЛУШАЙТЕ РАДИО