Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

Българка партнира на Том Круз в “Мисията невъзможна 7”





  • Доротея Толева ще изпълни малка роля на руска агентка

Българската актриса Доротея Толева партнира на Том Круз в “Мисията невъзможна: Пълна разплата – част I”. Това съобщават разпространителите на филма за България “Форум филм”. Тя изпълнява малка роля като руската агентка Анастасия.

Доротея Толева е бивша професионална спортистка и модел, след което изкарва актьорски курсове в Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон. Позната е, заедно със своята близначка Емануела, от риалити шоуто “Африка: Звездите сигурно са полудели”. Впоследствие участва в сериала “Господин Х и морето”. Игра и в българския филм “Шекспир като улично куче”, който в момента е по кината.

По-важните роли в “Мисията невъзможна: Пълна разплата – част I” са поверени на Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и др. Режисьор и сценарист е Кристофър МакКуори (“Обичайните заподозрени”, “Мисията невъзможна: Разпад”). Премиерата у нас е на 14 юли.

В седмия филм от поредицата Том Круз изпълнява каскада, за която мечтае от дете и която е най-опасното нещо, което е правил до момента пред камерата – скок с мотор от висока скала, преминаващ в бейс джъмп. Видео зад кадър разкрива умопомрачителните усилия, които актьорът, екипът на филма, множество треньори, инженери и техници полагат в подготовката и реализирането на “може би най-голямата каскада в историята на киното”.

В момента 60-годишният Том Круз е най-голямата филмова звезда в света, а последният му филм “Топ Гън: Маверик” стана втората най-успешната кинопродукция за 2022-ра (след “Аватар: Природата на водата”) с приходи от над 1 милиард долара приходи. Филмът спечели и шест номинации и една награда “Оскар” (за най-добър звук), а на една от наградните церемонии тази зима Стивън Спилбърг похвали актьора, че собственоръчно е “спасил киноиндустрията”, връщайки публиката в кината – особено тази извън тийнейджърска и младежка възраст – след двугодишната коронавирусна криза.

Що се отнася до “Мисията невъзможна”, Том Круз се готви да приключи легендарния франчайз, започнал още през 1996 г., но не и преди да е осигурил достоен двуразов финал: “Пълна разплата” ще има две части, съответно през 2023 и 2024 година. Във всички филми от поредицата звездата сам изпълнява каскадите си, провокирайки законите на физиката и възрастовите ограничения. Кристофър Маккуори се завръща като режисьор и сценарист и на двeтe, заснети паралелно по време на пандемията с пословичния перфекционизъм на Круз (и немалко спънки и забавяния).

В края на 2022 г. пък стана ясно, че Захари Бахаров участва във втората част на “Пълна разплата” – или “Мисията невъзможна 8”, която се очаква по кината догодина. Подробности за неговата роля засега липсват, тя не е обявена и в страницата на филма в портала IMDB.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ









Може да харесате

СКАНДАЛ

Лидерът на „Спаси София“ подвел градоначалника за скандалния ремонт край НДК с цел да го компрометир Служители от столичната общинска администрация издават, че заради...

БЪЛГАРИЯ

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират Борисов като президент. Това разкри доскорошният им партньор Асен Василев – Кокорчо. Така на върха...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СЛУШАЙТЕ РАДИО