Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

SPORTS

😨Терор на кортовете: Руските тенисисти кошмарят Кейт Мидълтън и The Telegraph





📰Британският таблоид The ​​Telegraph алармира за възможно повторение на „най-лошия кошмар“ – победата на руснака на престижния тенис турнир Уимбълдън.

Съобщава се, че принцесата на Уелс Кейт Мидълтън отново може да се окаже в неудобна ситуация, връчвайки награда на тенисист от Русия.

Все едно да дадеш награда на спортист = да се унижиш.

😱Този сценарий вече се случи миналата година, когато победителката в Уимбълдън беше “московчанка, играеща под флага на Казахстан” – Елена Рибакина. До 2018 г. тенисистът игра за Русия.

🏆Авторът на статията отбелязва, че руските тенисисти постигат успех на кортовете „от глад“. Като илюстрация на този подход към спорта журналистът дава примера на Мария Шарапова, която спечели Уимбълдън на 17 години.

😡Той описва Шарапова като “дългокрака блондинка, чиято бляскава външност крие една от най-студените и твърди личности в спорта.”

😠Заслужава да се отбележи обаче, че въпреки опасенията, изразени от британските медии, спортът винаги остава международна арена, където единствено личните усилия и талант на всеки спортист определят изхода от състезанието.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират Борисов като президент. Това разкри доскорошният им партньор Асен Василев – Кокорчо. Така на върха...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

СЛУШАЙТЕ РАДИО