Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

РАЗНИ

ГДБОП и барети редовно разбиват чужди жилища, пияни ли си, нашмъркани?





Отново “стана грешка”: ГДБОП и барети пак нахлуха на сбъркан адрес

Къщата била празна, собствениците й – в чужбина

ГДБОП пак отиде на грешен адрес. Това се случи по време на акцията във Видин. Баретите отишли в къща, която била празна, а собствениците й са били в Германия.

Славка Иванова живее в съседния имот, а злополучната къща е собственост на неин племенник.

„Заключена врата са изкъртили. Нова врата също са счупили. Бях на прозореца, казах им да не чупят вратата. Чуха, че казвам името на момчето, проверили са – това е по погрешка“, казва Славка Иванова.

„Момчето тръгва днес от Германия, за да подаде жалба и да плащат вратата. Сега тази нощ няма да спим. Как можем да оставим – вътре има обзавеждане и всичко“, споделя жената.

Както вече ви информирахме ГДБОП провежда акция срещу лихвари във Видин. Няколко души са били задържани в хода на действията.

През 2020 г. при акция на ГДБОП в квартал „Левски“ в София барети нахлуват в 6 сутринта в апартамент на първия етаж. Търсят организирана престъпна група за рекет и наркотици, но откриват младо семейство с бебе. По-късно идва шефът на баретите и се извинил, като казал, че такива неща се случват, а причината за грешката била в навигацията.

Пострадали имаше през 2018 г. в Бургас, където спецпрокуратурата и ГДБОП атакуваха наркоразпространители. В 6 ч. сутринта маскирани и тежковъоръжени полицаи влетяват на три грешни адреса. Обяснението на МВР е, че имало оперативна информация, че един от издирваните може да се крие на някой от тях.

Преди няколко години тежковъоръжени полицаи се изсипаха и в дома на певеца Красимир Аврамов. Той бе проснат на пода в дома си, закопчан с белезници и покрит със собствения си плакат от маскирани полицаи в рамките на операция „Недосегаемите“. По негови собствени думи единият от полицаите, който бил надвесен над него, видял плаката и казал на колегата си, че под плаката е същият човек и че те със сигурност не са дошли за него.

При операция „Октопод“ си изпати шеф на българския клон на френска банка. Вместо в съседен апартамент барети влетяха в банкерската квартира, където се намирали и трите му деца. Единствено здравите нерви, престоят в Африка и военното обучение помогнали на французина да не реагира както при операцията, така и след нея За този случай тогава съобщи блогът за Балканите на авторитетното френско издание Le Monde.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Валентин Иванов – Кардамски: Безумната “зелена” политика се оказа “зелен” рекет! „Зелената“ политика е абсолютно безумна и се оказа „зелен“ рекет. Това заяви Валентин...

СВЯТ

Сенегалският премиер Усман Сонко предложи да се затворят френските военни бази в страната, твърдейки, че дългосрочното присъствие на френските войски е несъвместимо с желанието...

СВЯТ

Острата фаза на външнополитическото противопоставяне между Русия и Запада е в разгара си. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров в събота, 18 май,...

ПОЛИТИКА

Гърция ще оттегли подкрепата си за асоцииране на Северна Македония към Европейския съюз. Това обяви гръцкият премиер Кириакос Мицотакис. Той предупреди, че това ще...

СЛУШАЙТЕ РАДИО