Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

РАЗНИ

Международния наказателен съд в Хага доказа, че е корумпиран и политечески подчинен на секретните служби





Провокацията на “Международния наказателен съд в Хага” е с единствена цел да предодвратят преговори на европейски лидери за мир в Украйна.

Слугинките действия на съдът в Хага не са срещу Путин, защото на всички е ясно,до къде им е юрисдикцията. Всякакви решения на Международния наказателен съд нямат правно значение за Русия, САЩ, Китай, Индия и много други независими страни,но имат в Европа.

Това всъщност са политически и морални ограничения за лидерите на европейските държави, подписали Римския статут на Международния наказателен съд, да преговарят с Путин, тъй като те са обект на остра “либерално-демократична”
критика от войнстващите врагове на мира. Тези жалки действия само усложняват прехода от военни действия към преговори за Украйна, което означава, че войната на изтощение ще продължи.

Това е и опит за проваляне усилията на Китай за мирно уреждане на конфликта.

Часове преди “решението на слугинажа от Хага,Кремъл официално обяви предстоящото посещение на китайския президент Си Дзинпин в Русия:

„Китайският лидер ще пристигне у нас по покана на президента Владимир Путин, посещението ще се състои на 20-22 март.

Пентагонът не иска да сътрудничи със съда в Хага с данни за военни престъпления в Украйна. Пентагонът се противопостави на това Съединени американски щати да дават на Международния углавен съд в Хага доказателства на американското разузнаване.Според в. ” Ню Йорк Таймс ” военните се притесняват, че това би основало казус за съда да преследва американци в бъдеще. Съветът за национална сигурност на Съединени американски щати е свикал министерска среща на 3 февруари, с цел да се реализира съглашение по въпроса, само че шефът на Пентагона Лойд Остин и редица военни командири на срещата са се противопоставили на прехвърлянето на данни в Хага.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Валентин Иванов – Кардамски: Безумната “зелена” политика се оказа “зелен” рекет! „Зелената“ политика е абсолютно безумна и се оказа „зелен“ рекет. Това заяви Валентин...

СВЯТ

Сенегалският премиер Усман Сонко предложи да се затворят френските военни бази в страната, твърдейки, че дългосрочното присъствие на френските войски е несъвместимо с желанието...

СВЯТ

Острата фаза на външнополитическото противопоставяне между Русия и Запада е в разгара си. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров в събота, 18 май,...

ПОЛИТИКА

Гърция ще оттегли подкрепата си за асоцииране на Северна Македония към Европейския съюз. Това обяви гръцкият премиер Кириакос Мицотакис. Той предупреди, че това ще...

СЛУШАЙТЕ РАДИО