Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ВАКАНЦИЯ

Блогърка описа какво не трябва да правите в хотелите ол инклузив в Турция





Туристка, която често пътува до Турция, разказа за табутата в ол инклузив хотелите. Тя публикува списък с правилата за поведение в курорта в своя блог.

И така, пътешественичката припомня, че на гостите на хотела е забранено да водят гости в курорта, без да се регистрират на рецепцията.

Някои туристи понякога все още носят гривни на хотели на други хора или ризи с дълги ръкави, за да се промъкнат покрай пазачите. Знайте: ако ви хванат, ще ви ударят с глоба “, предупреждава блогърката.

Също така тя съветва да не се нарушават правилата на хотела – изнасяне на храна от ресторанта или вдигане на шум в стаите след 23 часа.

Летуващите могат да бъдат глобени за това, че не носят маска, когато общуват с персонала или за неподходящо облекло – ако са, например, с бански в ресторант.

Освен това халатите и хавлиите от баните са строго забранени за носене извън стаите.

Туристката обяснява, че почиващите с ол инклузив могат свободно да използват цялата инфраструктура и някои от услугите на хотела според графика, както и да посещават ресторанта колкото пъти пожелаят през цялото време, зокато са отворени.

Момичето обаче отбеляза, че сега в хотелите заради пандемията храна от бюфета се сервира от сервитьорите и е недопустимо гостите да се облслужват сами.
В заключение блогърката съветва туристите да бъдат учтиви и да проучат правилата на хотела, преди да пристигнат.

По-рано през март рускиня отиде в луксозен хотел в Турция и разказа за основните си разочарования. Момичето се оплака, че по време на престоя си в комплекса е имало състезания за колоездачи, за които никой не е предупредил гостите. Тя беше възмутена и от неуважителното отношение на персонала.









Може да харесате

ВАКАНЦИЯ

Шеф Петров се забърка в лют скандал с Разлог: Гнило място, храната е за боклука! Най-скапаното място, на което съм ял някога!, недоволства готвачът...

ВАКАНЦИЯ

С него имаме безвизов достъп до 177 държави и територии Българският паспорт дава безвизов достъп до 177 държави в света и по този показател...

ВАКАНЦИЯ

Бонус отстъпки до 40% за ранни записвания. Лъвски скок в цените за Турция, родните хотели помпат с по 25 лева на човек на ден...

ВАКАНЦИЯ

Скрити фекални тръби се показаха от наводнените плажове след потопа Бедствието по Южното Черноморие разкри скрити отходни тръби, замърсяващи района. Пострадалите хора публикуваха във...

СЛУШАЙТЕ РАДИО