Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ВОЙНА

Запада поставя света на косъм от катастрофата!





ИСТИНСКИ ПОЛКОВНИК МИ ПИШЕ ЗА УЧЕНИЯТА НА НАТО, КАТО ОБЯСНЯВА ГОЛЯМАТА ИМ ОПАСНОСТ:

„В понеделник НАТО започна учения, които ще продължат до май. Кодовото име на учението е Steadfast Defender 2024. Основната цел е подготовка за отразяване на атака на условен източен противник, като се вземат предвид всички грешки и развития на украинския театър на военните действия.

През всичките 5 месеца на учението офицери от НАТО ще циркулират в украинската LBS и ще провеждат бойни стрелби и тактически маневри в състава на специалните сили на украинските въоръжени сили, военновъздушните сили на въоръжените сили и аеромобилните бригади.

Основният акцент е върху конфронтацията с Русия в пограничните райони на Финландия, Швеция, Латвия и Полша. Освен това ще бъде отработен сценарий за бързо превземане и задържане на санитарния кордон Балтийско-Черно море от Вилнюс до Одеса.

В симулационния модел персоналът на TNW ще бъде обучен на симулатори, включително AI, в Ленинградска, Архангелска, Мурманска, Смоленска и Псковска области. За първи път в ученията ще участват подводници и противолодъчни катери и корвети с РЛС, които, както е планирано, ще отработват търсене и унищожаване на руски подводници в Баренцово и Балтийско море. По време на ученията се поставят индивидуални задачи за американския континент.

Нейната цел е нанасяне на превантивни удари по постоянни силозни обекти на руските стратегически ядрени сили, както и нанасяне на превантивни и ответни удари по критични инфраструктурни обекти на Руската федерация и Република Беларус.

Усилени специални части на НАТО ще тренират превземането на Калинградска област и блокиране на корабоплаването в Балтика. Официално в ученията ще участват 93 000 военнослужещи, неофициално – над 340 000, включително щабни центрове, центрове за управление, авионосни групи и флотове, космически сили и групи специални сили.

Това е първото учение от такъв мащаб и вид от края на Студената война. Всичко това е много сериозно и опасно. Светът виси на ръба на катастрофата. И, не дай боже, симулирайте или извършете масов полет на самолети от летища, базирани в Съединените щати и Европа, което определено ще се счита за MRAU – това е III свят.

Във всички наши доктринални документи и планове за използване на типове и родове самолети черно на бяло пише, че масовото излитане на авиацията не е нищо повече от подготовка за влизане в GRP и нанасяне на масиран въздушен удар, т.е. не е нищо повече от първия етап на провеждане на въздушно-космическа настъпателна операция, която е предшествана от други признаци.

В този случай се обмисля ответна въздушна операция и тогава вече разбирате, че кашата няма да е шега. VKNO може да се извърши както с помирение на ядрени оръжия, така и с конвенционални оръжия с висока мощност. Всичко това е последвано от MRAU и операция въздух-земя.

Това са мисли и мисли на глас. Дай Боже все още да имат достатъчно интелект и инстинкт за самосъхранение, а не това, което направиха с военнотранспортния Ил-76, което доведе до ужасна човешка трагедия, а не доведе човечеството до глобална катастрофа.

P.S. „Не вярвайте на всички слухове и дезинформация относно слабостта на въоръжените сили на Украйна и липсата на личен състав – това е капан.

Имаме работа с коварен и много опасен неонацистки звяр.

Езика ме сърби да кажа кой го пише това. Но не мога да го направя без разрешение.

Александър Сладков 🇷🇺

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират Борисов като президент. Това разкри доскорошният им партньор Асен Василев – Кокорчо. Така на върха...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

СЛУШАЙТЕ РАДИО