Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ВОЙНА

САЩ на ръба на гражданска война? Тексас разкри какво се случва…





„Администрацията на Байдън наистина абдикира от отговорността си да прилага законите за имиграцията“, написа в социалната мрежа X губернаторът на Тексас.

Както отбелязва End Wokeness, коалиция от 25 републикански губернатори са подписали съвместно писмо в подкрепа на съпротивата на Тексас.

Получаването на подкрепа започна в сряда, когато губернаторът Кевин Стит написа в X: „Оклахома подкрепя Тексас.“

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

„Ако Конституцията наистина правеше щатите безсилни да се защитят от нашествие, тя нямаше да бъде ратифицирана и Тексас никога нямаше да се присъедини към съюза, когато го направи“, заяви от своя страна в X губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и добави: „TX спазва закона, докато Байдън го пренебрегва“.

И, разбира се, не би могло да бъде по-лошо за администрацията на Байдън, която сега е изправена пред перспективата да започне война с Тексас по време на избори, за да запази границата отворена, пише ZeroHedge.

И Wall Street Silver посочи в социалната мрежа X, че Тексас е упълномощен да участва във война, ако бъде нападнат, съгласно член 1, раздел 10, клауза 3 от Конституцията.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират Борисов като президент. Това разкри доскорошният им партньор Асен Василев – Кокорчо. Така на върха...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

СЛУШАЙТЕ РАДИО