Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

“NY Post”: Тръмп бе оневинен, сега да разследват Клинтън и Обама!





Приключилото 22-месечно разследване на специалния прокурор Робърт Мълър за предполагаем сговор между президентския кандидат Доналд Тръмп и Русия за накланяне на везните в негова полза завърши без нови обвинения, но това съвсем не е краят.

Смятам, че последните 2 години, колкото и травмиращи да са били, ще се окажат по-леката част от кошмара, защото Мълър търсеше само дали кампанията на Доналд Тръмп е получила помощ от Русия за изборите. Според това, което знаем до момента, и особено, че не се задават още обвинения, изглежда отговорът на Мълър е “не“ – няма сговор или възпрепятстване на правосъдието.

Ако е така, това е огромно реабилитиране на Тръмп, който настояваше през цялото това време, че не е извършил нищо нередно. Разбираемо бе празничното настроение на привържениците му, някои от които написаха в Туитър, че изживяването било както през онази победна изборна нощ от 2016 г.

Но реабилитирането на Тръмп е опустошително изобличение на демократите и техните медийни слуги, които гарантираха, че неговата вина е гарантирана. В крайна сметка това разби доверието към тях, а непрекъснатите им опити да го унищожат чрез разследване и инсинуации само увеличиха позора им. И за тях петъчната нощ бе като повторение на изборната победа на Тръмп.

И тъй като има толкова много въпроси около Хилъри Клинтън и около подбуждането към разследване на Тръмп, най-доброто и единствено справедливо решение е (главният прокурор) Бар да назначи нов специален прокурор.

Но за разлика от разследването на Мълър, което се разпростря твърде нашироко и отне твърде много време, това разследване трябва да бъде фокусирано върху достоверни обвинения срещу Клинтън и високопоставени служители от администрацията на Обама.

И то трябва да бъде приключено преди изборите през 2020, за да може избирателите да узнаят цялата история за това, което се случи през 2016 г. и в първите дни на президентството на Тръмп, преди да гласуват отново.

И чак тогава ще можем да кажем, че дългият кошмар на нацията ни е свършил.









Може да харесате

ЗАКОН

Израел побесня срещу МНС: Минахте червената линия! Това е кървава клевета срещу евреите! Канцеларията на израелския министър-председател определи искането за издаване на заповед за...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

ПОЛИТИКА

В събота бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разгорещи поддръжниците си на годишната среща на Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия в Тексас,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО