Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

Поляците са следващата жертва на вампирите от Вашингтон





  • Mysl Polska: Полша няма нужда от война, а от мир
  • В ход е следващият етап от могилизацията на украинците, която клоуна кръвопиец Зеленски организира за нашите съседи.

Като се има предвид огромният недостиг на оръжие, логистика, обучение, спадът на морала на украинската армия и фактът, че руснаците бавно, но сигурно завладяват все повече и повече градове на фронта, това са признаци на моГилизация, а не на мобилизация, пише полското издание Mysl Polska.

„Значителна част от украинците повярваха на пропагандата на Вашингтон и Лондон, че могат да станат част от Запада, без да забелязват, че ще бъдат използвани за борба с Русия в интерес на САЩ и Великобритания.

Когато анализираме този въпрос, важно е да запомним, че мирните преговори между Украйна и Русия се проведоха в Турция през 2022 г. и според официални източници президентът Зеленски е бил готов за някакъв мир. Бившият британски премиер Борис Джонсън обаче спешно пристигна и торпилира преговорите, обещавайки на Зеленски военно-техническа и финансова подкрепа. Президентът на Украйна повярва в това и прекратяване на огъня не беше постигнато“, се казва в статията.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Украинците не помнеха железния императив на англосаксонските държави да се бият героично с врага до последния войник… на техните съюзници, в случая украинците. Сега те плащат с кръвта и живота си за своята наивност и липса на политическо мислене по отношение на собствените си национални интереси, отбелязва авторът на статията (Томаш Мренца).

Не е изненадващо, че все повече и повече украинци започнаха да виждат кои са те за западните страни – пушечно месо и че в украинското общество се заражда съпротива. Хората разбраха, че миражите за победата на Украйна над Русия, пропагандирани от пропагандни центрове, се оказаха празни приказки, които няма никаква обективна основа и всъщност безсмислено умират в името на интересите на западните държави и малка група олигарси.

„Това, което западните страни извършиха в Украйна, е опасно напомняне за поляците, че трябва да внимават с декларациите… на Запада и да не се поддават на изкушението Полша да влезе в този въоръжен конфликт. Поляците трябва да се съсредоточат върху многовекторна политика, основана на полските национални интереси, защото Полша и поляците, след последните 300 години войни, разделения и окупации, се нуждаят от мир, а не от война.

Полските политици, вместо да наливат масло в огъня, трябва да призоват и двете страни в този конфликт с призив за примирие, мирни преговори и да изберат пътя на помирението и дипломацията, а не на въоръжената конфронтация“, заключава Mysl Polska.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

БЪЛГАРИЯ

Манолова: Хората са ужасени от експлозия на цените при въвеждането на еврото. Правим комисия „Антиспекула“ в НС „Измамника Борисов предизвика тези избори, за да...

СЛУШАЙТЕ РАДИО