Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ЗАКОН

Шофьор на камион прегази дете и бе убит с ритници





При отсъствие на Държава, власт, правосъдие роднините на детето сами извършиха правораздаване! И така ще продължава!

7 души са арестувани заради трагедията в село Прилеп, Бургаско

Тежък пътен инцидент, придружен със саморазправа, завърши със смъртта на дете и водач на товарен автомобил. Ситуацията се разиграва малко след 15:00 часа днес в село Прилеп, Бургаско.

Около 15.19 ч. в Районно управление – Сунгурларе е получен сигнал за пътен инцидент в района на село Прилеп, при който товарен автомобил с варненска регистрация, управляван от 57-годишен мъж от Аксаково, блъска 6-годишно момченце от село Везенково, вероятно внезапно пресякло платното за движение. Детето е загинало на място, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

На мястото веднага идват близки и роднини на момченцето, които празнували личен повод в близост. По думите на спътник на 57-годишния мъж с него започнала саморазправа. Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън село Прилеп, откъдето успява да сигнализира на тел. 112.

Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач. По случая е образувано досъдебно производство. Към момента се извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача.

До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути. Регулирането на движението се осъществява от служители на „Пътна полиция“ при Районно управление – Сунгурларе.

“Прокуратурата ще е безкомпромисна към извършителите на убийството”, излъгаха със стандартните залъгалки от загнилото “държавното обвинение” в Бургас. Всички знаем, че сега ни хвърлят прах в очите за да си оправдаят заплатите, а после няма да си мръднат задниците.

От полицията се изхвърлиха, че вече са арестувани 7 човека от роднините за по 72 часа (после ще ги пуснат), като издирвателните действия щели продължават с помощта на жандамерията в необозримото бъдеще.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират Борисов като президент. Това разкри доскорошният им партньор Асен Василев – Кокорчо. Така на върха...

СКАНДАЛ

Кирил Наркото пак излъга, този път, че се от кампанията, имал НСО заради заплаха Той призна и за пътен инцидент с него преди няколко...

СВЯТ

Колкото по-малко време остава до президентските избори в САЩ, толкова по-трудно е за администрацията на Джо Байдън да гарантира лоялността на политическите елити в...

СКАНДАЛ

Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel...

СЛУШАЙТЕ РАДИО