Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ЗДРАВЕ

Природен антибиотик, който подсилва имунитета





Рецепта за природен антибиотик, който подсилва имунитета

Ако страдате от инфекция или по-сериозно заболяване, можете да консумирате по една супена лъжица пет до шест пъти на ден.

Това е много стара рецепта, която с течение на времето се превърна в незаменима част от народната медицина. Убива грам-положителните и грам-отрицателните бактерии.

Също така, средството има силна антивирусна и противогъбична формула, подобрява кръвообращението и лимфната циркулация във всички части на тялото и успешно се бори с кандида.

Това средство е помогнало на много хора да се излекуват от различни вирусни, паразитни, бактериални и гъбични инфекции, а тайната се крие в естествените съставки.

Съставки:
700 мл пресен ябълков оцет
¼ чаша накълцан чесън
¼ чаша нарязан лук
2 пресни люти чушки
¼ чаша настърган джинджифил
2 чаени лъжички настърган хрян
2 чаени лъжички куркума на прах

Приготвяне:
В голяма купа смесете всички съставки с изключение на оцета и ги прехвърлете в буркан. Уверете се, че 2/3 от буркана са пълни със сухи съставки и напълнете останалото с ябълков оцет.

Затворете плътно буркана и разклатете, за да се смесят съставките.

Съхранявайте на сухо и хладно място за две седмици. Разклащайте буркана няколко пъти на ден и след две седмици прецедете съдържанието. Не се колебайте да го съхранявате при стайна температура.

Употреба:
Консумирайте по една супена лъжица всеки ден, за да победите лошите бактерии в организма и да укрепите имунитета, а можете да го използвате и като добавка към ястията.

Постепенно увеличавайте количеството, като използвате максимум една чаша на ден. Ако страдате от инфекция или по-сериозно заболяване, можете да ядете по една супена лъжица пет до шест пъти на ден.

Споделете тази рецепта за природен антибиотик с приятелите си!









Може да харесате

ПОЛИТИКА

Каквото искат да правят и Главчев, и Радев, разяри се водачът на ГЕРБ заради съпротивата срещу Даниел Митов Вбесен от съпротивата на президента Румен...

БЪЛГАРИЯ

Даваме до 25 лв. на седмица за алкохол Българинът е готов да отдели до 25 лв. на седмица за алкохол. Това показва проучване на...

ЗДРАВЕ

Като цяло, ефектите й са преувеличени, но и кой знае какви вреди няма Ако вие не пиете вода с лимон, то със сигурност някой...

ЗДРАВЕ

Алкализирането на тялото е от съществено значение. Киселинността на организма влияе върху всички заболявания, рак,наднормено тегло, автоимунни, диабет и много други. За щастие да...

СЛУШАЙТЕ РАДИО