Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Разбойническата приватизация при Костов трябва да бъде разследвана, за да стане ясно как златни предприятия начело с „Кремиковци“ бяха продадени за по 1 долар!





„Разбойническата приватизация, която бе направена по времето на Иван Костов трябва да бъде разследвана, защото видяхме как златни български предприятия начело с „Кремиковци“ бяха продадени за по 1 долар, а неговите приятели се превърнаха в мултимилионери.

ГЕРБ подкрепиха предложението. Отпадането на давностния срок е необходимо, за да получи прокуратурата необходимия инструмент да разследна злоупотребите“.

Това заяви управителят на БЛИЦ Ивайло Крачунов в интервю по „Канал 3“.

Според него Народното събрание час по-скоро трябва да гласува проектозакона за банковата несъстоятелност, който е предложен от депутатите Делян Пеевски, Хамид Хамид и Йордан Цонев.

„С този закон ще бъде спряно вторичното разграбване на активите на КТБ“, подчерта Крачунов.

Според него от предложения законопроект треперят Костов и лабораторните му проекти, които заливат вносителите му с фалшиви новини и лъжи в медиите от кръга „Капитал“.

На въпрос как ще коментира подадената от Димитър Главчев оставка като председател на Народното събрание, Крачунов бе категоричен: „Премиерът Бойко Борисов добре обяснява своите действия и постъпва като държавник. Министър-председателят едва ли е имал голямо желание да се разделя с Главчев, но предприе този ход в името на България“.

„Политическите битки трябва да спрат, защото нагнетяват агресия в хората. През последните дни в страната станаха няколко тежки катастрофи с много жертви. Добре е в страната да има стабилност и спокойствие, а напрежението между хората да намалее, за да не стават тежки инциденти и после да се чудим, защо Господ ни наказва с големи трагедии“, подчерта Ивайло Крачунов.

 









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО