Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Борисов търси “стабилност” в името на царуването си





Нещо не разбираме? Всички призовабат за стабилност, заради Европредседателството на България в Европарламента. А ако такава стабилност няма, не лъжем ли Европа?

Е, ще вземе да излезе, че ние имаме най-стабилните пенсионери с най-висок стандарт на живот, а те протестират! Ще излезе, че имаме най-доброто образование, а от училищата излизат неуки и те протестират! Ще излезе, че сме най-здравият народ с най-правилното здравеопазване, а и те протестират! Ще излезе, че сме най-правовата държава! Ще излезе, че сме с най-добрата система за вътрешна сигурност,а и те протестират! Ще излезе, че имаме най-добрата социална политика, а хората протестират. Ще излезе, че най-добре пазим европейската граница, а скандалите са огромни с трафика на хора и ограда защитник!

Та кой определя дали сме стабилни – реалността и битието на хората и техните нужди, които докарват страната в масово недоволство или уговорката на няколко човека в Народното събрание?

Ние ще показваме стабилност и ще излъжем Европа поне по време на Европредседателството.

Господа, представляващи народа в парламента, не забравяйте, че едни пари и няколко делавери, които Ви касаят лично, не бива да са на всяка цена! Това народа няма да Ви го прости, колкото и дебилни да сте ни докарали.

Така, че не лъжете Европа, по-добре е да си знаят европейците, че „модела България „, е опасен за общността.

Или казано накратко с българска поговорка,“ако в каца мед попадне капка катран, то целият мед ще се превърне в катран“!









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО