Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Какво стана с лъжите на Пеевски и Денков???





  • Какво стана с лъжливите обещания на мутрата Пеевски и лъжеца Денков, че за нова година ще сме боли в Шанген
  • Нов леден душ за Шенген, чака ни нещо страшно
  • По думите на евродепутата Лукас Мандл няма краен срок за разширяването

„България трябва да поеме всички сирийски и афганистански бежанци, преминали нелегално границата на страната и хванати в Австрия“.

Това заяви австрийският евродепутат от Европейската народна партия (ЕНП) Лукас Мандл пред bTV.

Той каза, че когато България получи зелена светлина за така наречения „въздушен Шенген“, австрийците не са мислили за следващи изисквания, за да ни допуснат като пълноправни членове.

„Всъщност всички мигранти, които са влезли нелегално през България и Румъния и са задържани в Австрия, трябва да бъдат върнати в България и Румъния възможно най-бързо и без ограничения в броя, за да се извърши там подходящата процедура за получаване на убежище.

В крайна сметка трябва да си сътрудничим с Дъблинските стандарти, които са в сила от толкова дълго време, а в случая с България те са актуални по настоящем за сирийците и афганистанците“, каза евродепутатът.

По думите му няма краен срок за разширяването на Шенген.

„Ако трябва да бъдем сериозни и да останем отговорни, честно казано, все още няма пътна карта или график с краен срок за разширяването на шенгенското пространство. Високо ценим партньорството и приятелството ни с България и с Румъния“, допълни Лукас Мандл.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СКАНДАЛ

Битовите абонати да плащат сметка за ток, дори когато няма потребление на електроенергия, искат електроразпределителните дружества. Това означава, че за необитаеми жилища също ще...

ПОЛИТИКА

Втори “наш кучи син” ще доубие надеждата за въдворяване на почтеност в България Този 9 май може да се окаже важен за политическия живот...

ВОЙНА

В редиците на бандровците цара тотална корупция! Устройствата „Старлинк“, сателитен интернет, използван от украинската армия за основни комуникации, се провалиха при началото на офанзивата...

ПОЛИТИКА

Китай остро: САЩ са пряко отговорни за войната в Украйна! Съединените щати са пряко отговорни за създаването и развитието на украинската криза до сегашното...

СЛУШАЙТЕ РАДИО