Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ФОКУС

ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ САМО СЛЕПИТЕ И ГЛУХИТЕ НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ БОРИСОВ Е ПО-ВРЕДЕН ОТ КОРОНА ПАНДЕМИЯ





Две седмици е добър период.
Доста точно може да се прецени потенциалът на една човешка връзка – работна, приятелска, любовна.
Традиционните сто дни доверие за ново правителство са симпатична отживелица – две седмици стигат да се прецени какво ще е.
Здравеопазването така се динамизира през годините, че рядко се лежи в болница две седмици, защото болничното легло излиза по-скъпо от най-луксозния хотел.
За две седмици се изкарва коронавирус на крак, заедно с възстановяването.
След две седмици извънредно положение, българското общество дотолкова се оголи, че вече няма значение дали то ще продължи до Нова година или извънредно ще се отмени още в понеделник.
За две седмици се разбра, че профанското правителство на Борисов не се надскача в извънредно положение, тъкмо обратното – сгромолясва се устремно.
Доказа се за пореден път, че стадо овце, предвождано от вълк, е по-силно от глутница вълци, предвождани от овца, вълкът се издирва, а овцата е Боко.
За две седмици само слепите и глухите не разбраха, че правителството е по-вредно от корона пандемия, най-вече по време на корона пандемия.
Нагонът за демокрация и развитие е панацея и никой не е измислил по-добро лечение досега.
Стефан Гайдарски
П.П. Георги Дренчев: Толкова са се насрали /“слепите и глухите“/ от страх от вируса, че са склонни да стоят наистина нагъзени по терасите, да им мерят температурата със спътник.









Може да харесате

ФОКУС

При финансовия капитализъм икономиката е доминирана от спекулативни пазари. Финансите, които в предишната фаза на капитализма са били свързани с производството и са играли...

ФОКУС

Продуцентът Харви Вайнщайн, с чийто арест последваха поредица от разкрития за серийни изнасилвачи в американския елит, беше спешно хоспитализиран, след като съдът отмени присъдата...

ФОКУС

Плачи, Клоун човекоядец, дадоха ти пари Клоуна Зеленски се превърна в смъртна присъда за собствената си страна. Камарата на представителите на САЩ гласува да...

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО