Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

“Анономните” пуснаха отново клипа за Борисов 2, гледайте го тук …





Изтриха фейсбук групата “Да спрем разграбването на България”, която пусна клипа за къщата в БарселонаФейсбук групата “Да спрем разграбването на България”, която публикува видеа и информация по скандала с “къщата в Барселона” и “Мис Бикини” и обвърза двете с премиера Борисов, е премахната от социалната мрежа днес.

Вероятно групата е била докладвана и свалена от администраторите на Фейсбук. Групата разпространи два клипа за имот в каталунската столица и разказа подробно за връзката между къщата, близки до Бойко Борисов хора и няколко милиона евро, постъпили първоначално по сметки на фирми, регистрирани в Испания на името на манекенката Борислава Йовчева.

Борисов официално отрече да има общо с аферата. Създателите на клиповете обещаха в най-скоро време да публикуват и трето видео с допълнителна информация.

Това не е първи случай на изтриване на опозиционна фейсбук група. По време на последните местни избори бе изтрита групата, защитаваща Морската градина във Варна.

Групата бе трън в очите на герберския кмет Иван Портних и на местната олигархия. Активните членове на групата бяха системно докладвани, а накрая групата бе изтрита.

За съжаление уж европейската и демократична партия ГЕРБ има нулева тъпримост към критика. В опитите и методите си да смаже чуждото мнение задмина дори комунистическата БКП.

Армия от герберски тролове атакува и докладва всеки осмелил се да има различно от правилното мнение.









Може да харесате

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...

EXPRESS TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...

СКАНДАЛ

„Коралгейт“ е само началото. Кирил Петков се забърка в чисто нов скандал. Журналистът от „Биволъ“ Асен Йорданов твърди, че лидерът на ПП се е...

СВЯТ

Посещението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в Китай е поредната демонстрация на изключителната арогантност и жажда за власт на американския елит. Това...

СЛУШАЙТЕ РАДИО