Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

Високо напрежение: Тошко Йорданов скочи на Цветанка Ризова, причината е…





  • Знаем, че журналистите имат пристрастия, изригна зам.-председателят на „Има такъв народ“
  • Искри прехвръкнаха между водещата на bTV Цветанка Ризова и Тошко Йорданов. Зам.- председателят на „Има такъв народ“ (ИТН) гостува преди минути в предаването й.

Разговорът течеше привидно спокойно, докато гостът не бе запитан за времето на тяхното правителство. Напрежението ескалира. Йорданов на мига избухна и захапа водещата.

„Знаем, че журналистите имат пристрастия. Поръчайте на анализатори да ви извадят публикации срещу нашето правителство тогава“, каза той.

От своя страна Ризова отвърна и се защити: „Тук винаги е било равнопоставено“.

Споровете между тях продължиха и по темата „Васил Терзиев – Ваня Григорова“ и идеологията.

Йорданов обясни, защо са подкрепили Григорова. Според него единият кандидат е много по-морален от другия.

“От едната страна имаш представител на Държавна сигурност. Чисто идеологически изпитвам огромно отвращение от комунистическия режим. Живял съм тогава. Цялата му рода се е занимавала с това да унищожава човешки животи. Не знам какви са му качествата.

Ваня Григорова е много по-земен човек, говори за конкретни проблеми в София, а Терзиев говореше общи приказки. Тя е постигнала повече сама в живота. А от другата страна имаме една марионетна фигура. Единият кандидат е по-морален”, посочи политикът.

„Ние не подкрепяме това правителство. Бе заченато в грях. То трябва да си отиде и няма нищо по-логично да подкрепим вота на недоверие. Колкото по-бързо падне, толкова по-добре.

Асен Василев не може да събере парите за бюджета, блокирал е ДДС и не го връща на големи фирми, той е некадърен финансов министър“, каза Тошко Йорданов.

„ПП-ДБ творят вредни неща за държавата. ГЕРБ търпят щети. Това се видя на местния вот и те са в резултат на „сглобката“, смята той.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

EXPRESS TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...

СКАНДАЛ

В тази “ротация” се крие причината да бъдат фалшифицирани документите на сдружението “Да запазим Корал” Лена Бориславова пази обясненията за „Корал“ за съда, отказва...

СКАНДАЛ

Атанас Русев, председател на сдружение „Да запазим Корал“, който днес в ефира на bTV изнесе повече от скандална информация за фалшифицирани документи от Лена...

СКАНДАЛ

Метаданните на файловете, подадени в Търговския регистър, с които Кирил Петков излиза от сдружението “Да запазим Корал”, разкриват, че освен от Лена Бориславова, един...

СЛУШАЙТЕ РАДИО