Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ПОЛИТИКА

Посолството е натиснало копчето на пуделчето им Борисов





  • Борисов не е идиот, който както си седи на едно място и изведнъж почва да крещи срещу някой, в случая външния министър
  • Посолството е натиснало копчето на Бойко Борисов да започне да лае и той започна да лае, поиска смяната на външния министър Стефан Димитров. Това каза по БНТ политическият пиар Диана Дамянова.

Припомняме, че в началото на седмицата, само дни след клетвата в НС, служебният премиер Димитър Главчев поиска на мястото на Димитров за бъде назначен зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов. Смяната бе поискана обаче реди това от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„До средата на редовното правителство не знаехме кой министър на кого е. Сега по-бързо научаваме кои са министрите на Радев. Разгледах биографията на този човек, високата му политическа кариера е от там. Не съм слушала неговата реч на този Черноморски форум. Очевидно обаче е била не в духа на евроатлантизма, а в Радевия дух на „И вие сте добри, и вие сте добри, дайте да се разберем„. Това е предизвикало взрив в нашите партньори.

Дайте да не си правим илюзии, че Борисов е идиот, който както си седи на едно място и изведнъж почва да крещи срещу някой. Той просто е бил поканен да направи тази акция и понеже много държи да бъде евроатлантик, я е направил.

Нашите партньори не ни харесват външния министър и предлагат такъв, който харесват. Не става дума за това, че Борисов се е разконспирирал, той си е разконспириран отдавна. А става дума за това, че на нас не ни вярват, нас ни контролират и на нас ни дават указания„. Това коментира Дамянова пред БНТ.

Тя коментира и какви политически щети е нанесъл скандалът около митниците на ПП-ДБ.

„ПП имаха 3 огромни предимства. Първото беше евроатлантизма, Борисов и Пеевски им дръпнаха това килимче. Второто – морала, дръпнаха им и това килимче, и им останаха само това, че са красиви. В този смисъл щетата няма как да не бъде голяма. Това е пързалка – много голяма.

„И добави: „Ако ми кажете, че този главен секретар с пудела е щял да гарантира честността на изборите, а сега неговата липса ги гарантира – няма да ви повярвам“.

Политическият пиар Диана Дамянова

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ИНТРИГИ

Клубът „ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ“, (КПИ) радушно прие най-новия си член – Марчето Неделчева – Габриел. Най-усърдни в аплаузите и овациите си са били Фидосова,...

СВЯТ

Байдън си навлече гнева на американските евреи. Обвиниха го в антисемитизъм Експерти от еврейски организации в САЩ обвиниха президента Джо Байдън в нарастващ антисемитизъм...

СКАНДАЛ

Главчев и министри си отмениха безобразно лобистко решение по тъмни доби. Здравният министър ще се обяснява Министерският съвет отмени решението за създаване на „Многопрофилна...

СВЯТ

“Така Путин се обърна към обикновените американци”: Дугин предизвика “земетресение” в САЩ Емблематичният разговор между двама консерватори беше разгласен в най-популярните платформи. Това е...

СЛУШАЙТЕ РАДИО