Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Лицето Борисов пак излъга





Лицето Борисов пак излъга. Как са се споглеждали Корнелия и Иво Христов, като седят един зад друг?

Вчера лицето Борисов заяви, че по време на КСНС е чул твърдения, които не отговарят на истината. А предложенията на президента определи като предизборен подарък за Корнелия Нинова.

„Като гледах как се споглеждат Корнелия Нинова и Иво Христов, ми стана ясно кой ги е писал тези работи“, каза Борисов на брифинга си след заседанието.

Вметката за споглеждането естествено стана сред най-коментиране след КСНС, което очевидно провокира Корнелия Нинова и Иво Христов да реагират.

Тази сутрин началникът на кабинета на президента качи във фейсбук страницата си снимка от КСНС, от която се вижда, че Христов седи точно зад Нинова и няма как да се споглеждат.

„Г-Н БОРИСОВ РЕЧЕ, ЧЕ СМЕ СЕ СПОГЛЕЖДАЛИ С Г-ЖА НИНОВА. КОЕТО НЕ Е ПОДСЪДНО, АМА СИРЕЧ ЗАГОВОРНИЧИМ. НО КАКТО Е ВИДНО ОТ СНИМКАТА, ЕДИНСТВЕНИЯТ, С КОГОТО Г-ЖА НИНОВА НЯМА КАК ДА СЕ СПОГЛЕДА, СЪМ АЗ, ЗАЩОТО СЕДЯ ТОЧНО ЗАД ГЪРБА Й“, НАПИСА ХРИСТОВ.

Същата снимка качи и Корнелия Нинова на своята страница.

„Вчера президентът Радев постави един от най-важните въпроси за България- огромната корупция. След КСНС разбрахме от премиера Борисов, че корупция няма, но има сговор между президента и БСП за предизборен подарък. Много интересно обясни как го е разбрал. Видял, че се споглеждахме с началника на кабинета на г-н Радев Иво Христов. Ето как: гръб в очи. Ей така се лъже на дребно, когато нямаш аргументи за едрото“, написа Нинова.

Не бъди безразличен, сподели новината с твоите приятели









Може да харесате

EXPRESS TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...

СКАНДАЛ

„Коралгейт“ е само началото. Кирил Петков се забърка в чисто нов скандал. Журналистът от „Биволъ“ Асен Йорданов твърди, че лидерът на ПП се е...

СВЯТ

Посещението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в Китай е поредната демонстрация на изключителната арогантност и жажда за власт на американския елит. Това...

ПОЛИТИКА

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни избори под никаква форма...

СЛУШАЙТЕ РАДИО