Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Гешев “светна като коледна елха”!





Гешев “светна като коледна елха”!

След публикацията на Фрог Нюз за връзките на близки до зам.-главния прокурор Иван Гешев лица с Александър Ваклин, основния свидетел по делото срещу бившите кметици на ”Младост” Десислава Иванчева и Биляна Петрова, е сезиран Висшият съдебен съвет с искане да бъде направена проверка на делото. Вносител на сигнала е Гражданско движение ”БОЕЦ”.

Ето какво съобщха от движението в социалните мрежи след публикацията във Фрог:

Г-Н ГЕШЕВ, КАК СТЕ, СВЕТИТЕ ЛИ?

БОЕЦ внесе сигнал срещу зам. главният прокурор Иван Гешев!

Сигнала е входен в Инспектората към ВСС лично от представители на БОЕЦ и е по повод публикация в сайта “Фрог нюз”, от която става ясно, че съпругата на Гешев е в бизнес отношения (включително и съмнителни имотни сделки) със съдружника на главният свидетел по делото ” Иванчева и Петрова” Ваклин!

Разбираме (а БОЕЦ го доказваме и твърдим отдавна) , че нямаме прокуратура, а имаме едно ОПГ за изпълнение и обслужване на политически, частни, бизнес и мафиотски интереси и поръчки!

БОЕЦ изискваме от ИВСС проверка и незабавното отстранявана на Гешев от заеманият от него пост!

Във всяка нормална държава днес Гешев щеше да е в ареста с повдигнати обвинения за корупция, конфликт на интереси, злоупотеба с власт и още половин наказателен Кодекс!

В следващите дни БОЕЦ ще внесем сигнали до прокуратурата, парламента и президента по същият казус и със същото искане – незабавно образуване на проверка и отстраняване на Гешев! И добавяме! Отстраняване и на Цацаров, по чието лично предложение Гешев стана зам. главен мафиотски бригадир (прокурор).

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите ни действия и акции!

Г-н Гешев, много поздрави на Пеевски!









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО